Briose cu coniac

de Brindusa in Prajituri, 5 Dec 2010 | 4506 vizualizari

COMENTARII (13)

tanyapatap 1

05.12.2010, 14:28

Sidy 1

05.12.2010, 14:30

Minunat arata Poti sa conduci dupa ce le mananci ? Salvat la Favorite Cum ar fi in forma de guguluf ???5 furcute

diaconta 1

05.12.2010, 14:31

ce bine arata5 furci

Rocsi 1

05.12.2010, 14:32

ce pufoaseee

Brindusa 1

05.12.2010, 14:49

Sidy, sa-ti spun drept mai intai am vrut sa la fac in forma de guguluf. Daca faci asa, poate imi spui si mie cum a iesit,

Brindusa 1

05.12.2010, 14:50

Multumesc pentru furci.

gaby_duceag 1

05.12.2010, 15:17

ce frumusele!

Pasiune pentru bucatarie 1

05.12.2010, 15:28

ce frumoase sunt

aziz 1

05.12.2010, 16:42

super!!!5f

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:18

Ce frumoase!!!

Brindusa 1

05.12.2010, 21:53

Frumusele, asae. Dar si bune.

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:09

alcoolice bune

Brindusa 1

06.12.2010, 22:15

motanule,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt si afine