Briose cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 15592 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:18

am ajus...prima...am privit...am savurat virtual...si bineinteles am pus reteta la favorita s-o prestez si eu

ana 1

04.07.2010, 19:19

Eu vin cu berea!

madi_marin 1

04.07.2010, 19:49

ce frumoase sunt..... le-am trecut la favorite....

Julie 1

04.07.2010, 20:21

Si eu as vrea o briosa si ...un strop de bere de la Ana daca tot s-a oferit ,poate aduce mai multa

Laly 1

04.07.2010, 22:58

Ce bine arata,si ce bune sunt

Rocsi 1

05.07.2010, 10:18

vad k acum sunt la moda briosele cu cascaval.....asta inseamna k sunt delicioase

mena29 1

05.07.2010, 17:01

Vreo doua trei imi dai si mie te rog?

nadina73 1

06.07.2010, 23:36

adinacarla sant super bune

nadina73 1

06.07.2010, 23:36

ok anuco

nadina73 1

06.07.2010, 23:36

madi incearcale sant super bune

nadina73 1

06.07.2010, 23:36

julia hai repede

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

laly hai vino

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

rocsi chiar sant delicioase

nadina73 1

06.07.2010, 23:37

sigur mena ia cate vrei

mariac 1

11.07.2010, 20:23

bravo gagicuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si masline