Briose cehe - Koláčky - Kolaches

de Catalina L in Dulciuri, 28 Oct 2015 | 6842 vizualizari

COMENTARII (20)

anca_rm 1

28.10.2015, 09:12

ia trimite si la mine , cate una cu fiecare umplutura ca tare bine arata si cred ca sunt tare gustoase

Gicuta 1

28.10.2015, 09:15

Zamfira 1

28.10.2015, 09:15

mirela0911 1

28.10.2015, 09:16

Mmmm ce bune trebuie să fie!

Catalina L 1

28.10.2015, 09:16

acuma trimit anca.....ai primit ?

diaconta 1

28.10.2015, 09:43

ce-mi place ca aduci asa retete interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:50

Wooooa! Sunt dementiale! Dupa cum zice si Dia, adunci niste retete tare faine si interesante

simona72 1

28.10.2015, 09:54

Ia sa te intreb ca poate sti/manact/vazut/auzit) Cehii au niste galuste, este un fel de paine facuta pe aburi(cred), eu am mancat asa ceva cu o tocanita. Erau moi, pufoase, aburinde...era ceva ce nu am mai mancat nicaieri, eram copil pe atunci, nu stiu cum le zice...Am cautat pe net, am gasit ceva, o tentativa, am facut, dar nu mi-a iesit As fi tare bucuroasa daca ai cunostinte despre reteta.

CameliaR 1

28.10.2015, 09:55

Super :cx

miki_a 1

28.10.2015, 10:45

Ce rasfat pe noi! Foarte bune si frumoase!

MotanLaOale 1

28.10.2015, 10:51

Gherca Daniela 1

28.10.2015, 11:20

foarte bune!

reisnaor_2006 1

28.10.2015, 12:24

delicioase

Catalina L 1

28.10.2015, 14:01

MULTUMESC LA TOTI

Simona am mancat - se cheama knedlík
Se fac din paine sau faina si din cartofi.
Toate felurile lor de mancare sunt acompaniate de knedlík (mamaliga noastra).

Uite o reteta tradusa rapid cu Google;
Ingrediente :
- 2 oua
- 500 g făină
- 1 cub de drojdie proaspătă

Prepararea reteta :
Intr-un castron se toarna apa calda peste drojdia și se amestecă până când este complet topita drojdia .
Într-un castron mare, se amestecă ingredientele ( oua si faina ) . Adăugați drojdia .
În cazul în care aluatul este prea uscat , se adaugă un strop de lapte .
Framanta cu mainile ca pentru un aluat de pâine .
Formează o minge , se acoperă și se lasă aluatul trebuie să ridice cel puțin două ore .
După ce aluatul , gatiti in apa clocotita timp de 20 de minute pe fiecare parte .
Tăiați felii fierbinte cu un fir de bumbac .

Te pup- ai poze din cele mancate de mine aici : http://leblogdecata.blogspot.com/2015/10/cuisine-tcheque-4-jours-prague.html

Constelatialeu 1

28.10.2015, 14:21

Ce frumoase sunt !

Bya Ralu 1

28.10.2015, 15:15

super

simona72 1

28.10.2015, 18:02

Multumesc frumos pt lamuriri si reteta Catalina! Stiam eu ca la tine gasesc raspunsul Imi plac si pozele de pe blog

Rocsi 1

28.10.2015, 18:42

Ce frumoase dar cat de bune or fi

Bunica 1

28.10.2015, 20:32

Delicioase!

CarmenBlue 1

29.10.2015, 13:12

Arata gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata