Brioșe cu gem

de Pur_si_simplu_papa_bun in Dulciuri, 24 Iul 2011 | 4239 vizualizari

COMENTARII (13)

DIANA B 1

24.07.2011, 11:34

Frumusele si muuuuuuuuuuulte
PRIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

divainbucatarie 1

24.07.2011, 11:34

ionela2682 1

24.07.2011, 11:50

foarte frumoase si grasane sunt briosele tale!!! am si eu hartiute dinacelea ...le-am luat din real...dar le folosesc cu tava de briose ia sa incerc si fara sa vad cum ies!

Rocsi 1

24.07.2011, 12:29

ai avut hartiute si ai facut niste briose tare gustoase

Lau 1

24.07.2011, 12:31

si eu

mirela0911 1

24.07.2011, 13:10

si frumoase si bune

mimmi 1

24.07.2011, 19:07

Foarte frumoase si foarte bune !

RuxyRux 1

24.07.2011, 19:44

Suuuuperbe

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:45

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:57

bune bune

paula_livia 1

25.07.2011, 10:53

suuper

Pur_si_simplu_papa_bun 1

25.07.2011, 17:18

Multumesc dragi bucatarasi!! Va trimit online cate o bucata

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:42

yamii ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foietaj simplu de casa si umplutura de mere