Bors de miel

de crisad in Supe/Ciorbe, 30 Ian 2010 | 7835 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

30.01.2010, 14:12

N-ai lasat oasele in ciorbita cu un pic de zgarci? Mare greseala ! Ciorbita de altfel foarte buna. Dar cu ce ai acrit-o? Presupun ca ai folosit bors

crisad 1

30.01.2010, 14:17

am scris bunica de bors si oasele le-am scos din ciorba dp ce le-am fiert si apoi am adaugat doar carnita bucatele

Bunica 1

30.01.2010, 17:30

Da , corect. Nu am fost eu atenta cand am citit reteta.

madi_marin 1

31.01.2010, 10:10

as manca o ciorbita de miel calda.....mmmm....

crisad 1

31.01.2010, 10:44

te astep la o portie

madi_marin 1

31.01.2010, 11:31

nu zice de doua ori.....

nadina73 1

02.04.2010, 00:26

buna,buna

dany_dumy2006 1

13.04.2012, 10:53

bunnn chiar o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu leustean