Bors de legume, cu afumatura

de RODIMUR in Ciorbe, 28 Feb 2018 | 3159 vizualizari

COMENTARII (21)

kytz 1

28.02.2018, 07:35

Ce bunătate!

cristinutanicolita 1

28.02.2018, 07:48

Bun!

vasimur 1

28.02.2018, 08:08

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 08:13

Daca e cu afumatura, imi place!

mirela0911 1

28.02.2018, 08:21

N-am folosit niciodata bors, dar as gusta un pic din ciorba!

katty 1

28.02.2018, 08:35

Delicios!

Spiridus 1

28.02.2018, 09:10

Ce bunatate! 😍

elucubratiiculinare 1

28.02.2018, 09:20

ce buna

mihaelar63 1

28.02.2018, 10:44

Bunatate adevarata

Bunica 1

28.02.2018, 11:04

Foarte bun pe o vreme ca asta!

reisnaor_2006 1

28.02.2018, 11:31

delicios

MotanLaOale 1

28.02.2018, 11:45

xana 1

28.02.2018, 12:08

Ce bunatate!

RODIMUR 1

28.02.2018, 13:24

Vă mulțumesc pentru aprecieri, dragi bucătărași și vă asigur că este o alegere foarte bună pe vremea asta, ușor acrișor și cu un gust plăcut de afumătură...!

Gherca Daniela 1

28.02.2018, 16:09

madi_marin 1

28.02.2018, 17:48

oooo....delicios!

Panacris 1

28.02.2018, 18:00

RODIMUR 1

28.02.2018, 18:19

Vă mulțumesc frumos, dragele mele, pentru aprecieri!

Rocsi 1

28.02.2018, 19:56

Sa stii ca imi cam place! Ciorbele calde sunt grozave pe frigul asta!

diaconta 1

28.02.2018, 22:06

Asa cum spui,exact ce trebuie pentru zilele astea friguroase

RODIMUR 1

28.02.2018, 23:23

Vă mulțumesc frumos pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]