Bors de fasole verde

de RODIMUR in Ciorbe, 31 Mai 2019 | 2150 vizualizari

COMENTARII (20)

trifadalia 1

31.05.2019, 14:26

delicios

RODIMUR 1

31.05.2019, 14:54

Mulțumesc frumos, Daliana!

Mutulica 1

31.05.2019, 14:59

Si sotul pe unde umbla?

Mutulica 1

31.05.2019, 14:59

Se raceste mancarea ! Sau poate o prefera rece.

RODIMUR 1

31.05.2019, 15:05

Costel, farfuria pe care o fotografiez pentru poza finală este, de cele mai multe ori, pentru el...!

Rahela Velicu 1

31.05.2019, 16:06

RODIMUR 1

31.05.2019, 16:16

Mulțumesc, Mimi!

Bunica 1

31.05.2019, 16:54

O ciorbita care e buna race

RODIMUR 1

31.05.2019, 17:11

Mulțumesc frumos, Buni, pentru apreciere!

madi_marin 1

31.05.2019, 17:31

Foarte bun !

RODIMUR 1

31.05.2019, 17:38

Mulțumesc frumos, Madi!

mihaelar63 1

31.05.2019, 20:01

Bun borsul !!!!

RODIMUR 1

31.05.2019, 20:16

Mulțumesc frumos, Mihaela!

Rocsi 1

31.05.2019, 20:55

Foarte mult imi plac aceste ciorbe, sunt foarte gustoase! Doar ca eu nu pun usturoi, ca nu prea sunt fana , in rest totul imi place!

mirela0911 1

31.05.2019, 21:23

Imi place fasolea verde insa cu bors nu am mancat niciodata. Pe la noi nu se prea foloseste!

RODIMUR 1

31.05.2019, 21:34

Mulțumesc frumos, Rocsi! Eu pun usturoi la foarte multe mâncăruri, pentru virtuțile sale medicale. În plus, prin fierbere, sau călire, usturoiul își pierde gustul pe care-l știm și devine dulcișor...!

RODIMUR 1

31.05.2019, 21:36

Știu, Mirela că borșul este specific Moldovei, de aceea nu mă mir că nu-l folosești. Totuși, vreau să-ți spun că este acrișor și foarte sănătos. Mulțumesc pentru atenție!

vasimur 1

31.05.2019, 22:03

Gherca Daniela 1

01.06.2019, 19:00

Tare bun!

RODIMUR 1

01.06.2019, 19:59

Mulțumesc frumos, Daniela!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de legume