Bomboloni amorezate

de Oana in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 9231 vizualizari

COMENTARII (16)

Michelle 1

29.01.2010, 20:10

mihaelar63 1

29.01.2010, 22:05

ce draguta denumire , si cred ca sunt si bune .daca le mancam , vedem oare totul in roz ?

Oana 1

29.01.2010, 22:41

E o incantare pentru papilele gustative, asta cu siguranta! si daca le mananci impreuna cu persoana iubita e si mai bine Sosul de ciocolata se imbina perfect cu cel de branza si visine, iti lingi apoi toate degetele

ela 1

29.01.2010, 23:50

ela 1

29.01.2010, 23:50

crisad 1

30.01.2010, 10:03

am vazut si eu reteta si imi propusesem sa o fac sa vedem cand

Bunica 1

30.01.2010, 12:00

Bombolonii cred ca n-au mai avut timp sa se indragosteasca Tu le faceai si Vlad cu Stef le carau la gurita. Bine ca au ramas cateva sa le pui pe site

Teo 1

30.01.2010, 12:51

pai ,sigur te ''amorezezi'' dupa ce ai mancat cateva!bravo, Oana ,m-ai inveselit!

Oana 1

30.01.2010, 17:19

Buni, Stef n-a vrut nici macar sa se uite la ele, pt. ca ce fac eu la aragaz "ade"=arde si baiatul e patit, a pus mana pe cuptorul incins si nu mai vrea nimic... in schimb, Vlad a amancat cand a venit de la gradi muuuulte si apoi si la amiaza Au iesit foarte multe, castronul din imagine era cu varf! acolo era doar prima tura

Bucataras Dragos 1

31.01.2010, 21:09

ti-a mai zis cineva ce copii norocosi ai?

Oana 1

01.02.2010, 00:24

Multumesc, Dragos Ce nu face mama pentru ei?

diana_k 1

01.02.2010, 21:41

waw , ce frumosi sunt ...am vazut si eu emisiunea...

Oana 1

01.02.2010, 22:01

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 23:17

arata foarte bine!modul de preparare e ca la cojile de eclere,singura diferenta fiind faptul ca se prajesc in ulei!o sa le incerc si eu....poate de sf valentin,daca tot au denumirea asta dulce

PARADIS 1

05.02.2010, 06:25

Oana,cred ca eram amindoua online la neata cu Razvan si Dan...Insistam pe chat si ceream reteta de la Vladut.Eu mi-am notat-o in dimineata aceea,dar Vlad spunea de 1 kg faina...bla,bla.Tu ai impartit compozitia?Arata incredibil,si vreau sa le prestez si eu.

Oana 1

05.02.2010, 11:23

Paradis, am retinut doar ca era compozitia de eclere si aveam eu una. La fel, mi-a ramas ca se pune praf de copt, am pus din ochi, plus din zbor am inteles cum a facut crema de branza. Eu le-am adaptat dupa cum mi-a venit pe moment Pe seara am vazut pe forumul lor reteta originala, nu retinusem stafidele...Oricum, au iesit super bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine