BOMBOANE DE CIOCOLATA

de roberta24 in Dulciuri, 21 Dec 2009 | 5681 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

21.12.2009, 17:32

Bine ai venit ! Bomboanele tale sunt delicioase , permite-mi o sugestie , pudreaza bomboanele cu cacao sau cu ornamente din zahar pentru decor (zahar in diferite forme si culori)

ionix 1

21.12.2009, 21:51

eu vroiam sa fac trufe de Revelion dar cred ca o sa fac bombonele tale...
am citit reteta si sunt curioasa ce consistenta are amestecul inainte de a-l modela?? e destul de vascos amestecul cat sa-l poti modela??? mersic

Rocsi 1

21.12.2009, 22:21

usor de facut ....

Michelle 1

21.12.2009, 22:26

roberta24 1

22.12.2009, 12:29

Ionix, amestecul are consistenta unui aluat dupa ce se raceste, te uzi un pic pe maini si se modeleaza foarte usor.
Multumesc tuturor pentru aprecieri!

ionix 1

22.12.2009, 13:54

mersi pt raspuns Roberta... sper sa-mi iasa

georgiana_paraschiv 1

22.12.2009, 14:07

BAFTA LA BOMBONELE IONIX!
SI UN CRACIUN FERICIT
LA MULTI ANI !

ionix 1

22.12.2009, 14:11

multumesc Georgiana... un Craciun fericit iti doresc si tie si un an nou fericit...

ionix 1

23.12.2009, 10:42

Roberta, mai am o intrebare... se poate inlocui margarina cu unt??? mersic...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de revent si flori de hibiscus