Biscuiti aperitiv cu cimbru

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3101 vizualizari

COMENTARII (12)

portiadelumina 1

04.02.2016, 09:29

Şi ai asortat cu roşii cherry, care-s mai dulci un pic decât celelalte. Sunt faini, rezistă mai mult timp şi-s practici.

simona72 1

04.02.2016, 09:36

Imi cam place, iar in combinatie cu nuci, branzica...sunt de nerefuzat!

-Licurici- 1

04.02.2016, 09:37

Arata tare bine si cu siguranta sunt minunati! Imi plac mult!

Adele 1

04.02.2016, 09:38

Buni =DD>

Catalina L 1

04.02.2016, 09:41

sunt deliciosi

Gicuta 1

04.02.2016, 09:52

Tare mult imi plac!

MotanLaOale 1

04.02.2016, 10:09

buni buni

Rahela Velicu 1

04.02.2016, 10:15

Hmm, foarte buni!

Constelatialeu 1

04.02.2016, 11:28

merg cu niste coaste...

Bunica 1

04.02.2016, 13:30

Ce buni!

Rocsi 1

04.02.2016, 20:03

Cred ca sunt foarte buni!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:21

merg la orice

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou de aperitive festive (de revelion in pandemie)