Bezele

de Adinacarla in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 5308 vizualizari

COMENTARII (14)

gaby_duceag 1

01.06.2010, 21:35

Adinutza, e un inceput. Nu numai aspectul conteaza

Adinacarla 1

01.06.2010, 21:44

Multumesc pentru incurajare gaby....

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 21:48

asa este adina, oricum fetelor cred ca le-a placut si cum arata, doar sunt facute de mamica lor

Adinacarla 1

01.06.2010, 21:50

Multumesc pusikmea...

Ina 1

01.06.2010, 22:03

Adinacarla, sunt ok, Cand am facut eu prima data, nu le-am batut pe foc atat cat a trebuit, si-n tava n-a ramas mai nimic S-au evaporat Asa ca.....

rivka 1

01.06.2010, 22:24

nu am facut niciodata, bien ai facut ca ai postat reteta, imi amintesc cand eram mici ne facea acasa mamica un fel de fursecuri mici rotunde si deasupra cu o caciulita de bezea...le stiti alea?

nadina73 1

01.06.2010, 22:26

sant super ce nu e bine adinuta ,foarte bine si data viitoare si mai bine 5 furcu

ela 1

01.06.2010, 22:53

nu conteaza aspectul atunci cand le gatesti celor dragi,caci ei mananca produsul nu aspectul

Teo 1

01.06.2010, 23:16

Adina, dau f. bine pe farfuria asta cu o floare asa frumoasa ; ce-as inghiti si eu una !

Roxana 1

02.06.2010, 00:09

nu conteaza aspectul in burtica merg toate

Adinacarla 1

02.06.2010, 00:44

Va multumesc din suflet ca ma incurajati si chiar va plac bezelele mele...

Miha 1

02.06.2010, 00:55

Adina, toate au un inceput!

Adinacarla 1

02.06.2010, 01:02

multumesc miha

Rocsi 1

02.06.2010, 11:04

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, afine si mascarpone