Băscuţe cu brânză şi stafide

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 5 Mai 2011 | 5804 vizualizari

COMENTARII (21)

kamy 1

05.05.2011, 18:56

ce-mi plac

RuxyRux 1

05.05.2011, 18:58

Ce amintiri am eu cu bascutele astea...delicioase Bitza....multumesc pentru aduceri aminte si pentru reteta desigur

Rocsi 1

05.05.2011, 19:17

iamiiiii

diaconta 1

05.05.2011, 19:35

Ina 1

05.05.2011, 20:48

Doamne, ce-mi place cum gatesti

aziz 1

05.05.2011, 20:48

superbe!!! la favo cu dansa

Pasiune pentru bucatarie 1

05.05.2011, 20:59

Multumesccc,sper sa faceti reteta curand,e foarte buna si sunt foarte pufoase

Teo 1

05.05.2011, 21:05

Bitza, nu am ce zice, decat ''bravo !''

Pasiune pentru bucatarie 1

05.05.2011, 21:06

Teo

mena29 1

05.05.2011, 21:15

Mitinita 1

05.05.2011, 21:19

ce pufoase arata sunt la fel cu donuts-urile? ca de cand vreau sa fac,dar nu le vreau prajite.

Pasiune pentru bucatarie 1

05.05.2011, 21:21

Minita sunt un fel de mini-pascute. Eu le-am facut pornind de la ce am vazut in vitrina unei patiserii si am facut eu un aluat si le-am umplut cu stafide si bramza

Bunica 1

05.05.2011, 21:42

Rpede la favorite cu ele!

mamaieelena 1

05.05.2011, 22:46

LUK 1

05.05.2011, 23:11

bune bune

MIUTA 1

06.05.2011, 00:34

divainbucatarie 1

06.05.2011, 08:54

Lau 1

06.05.2011, 09:57

bunee

adry88 1

06.05.2011, 10:36

MotanLaOale 1

06.05.2011, 11:58

bune bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert branzoaice