Balmos

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2009 | 24552 vizualizari

COMENTARII (11)

Bucataras 1

08.05.2009, 23:31

Bun venit in gaska bucatarasilor. Supercalifragilisticexpialidoushez retetele (cuvintul asta il stiu de la fi-mea )

Miha 1

09.05.2009, 01:36

Poti sa-l mai spui o data?

Bucataras 1

09.05.2009, 08:31

, jucam spinzuratoarea, Miha?

ANCA 1

09.05.2009, 11:16

ei bine, eu nu am mancat niciodata, nu stiam nici ce-i jintuiala, noroc cu husbandul specialist..

Bucataras 1

09.05.2009, 23:33

Io am crezut prima oara ca Balmosul e in castronelul din stinga . Dupa ce am citit el era de fapt in dreapta.

Intrebare? Ce e in castronelul din stinga si cum se face?

adriana65 1

09.05.2009, 23:59

in castronelul din stanga este supa de salata verde. Asa cum este mentionat si in reteta. O sa revin si cu reteta de supa de salata, dar nu acuma, ca-i prea tarziu; abia am ajuns acasa.

adriana65 1

10.05.2009, 00:02

Imi pare tare rau ca nu am dat de voi mai devreme. As fi publicat mai multe retete , dar acuma ca v-am descoperit nu ma mai las de gasca voastra.

Bucataras 1

10.05.2009, 00:41

, miine seara dam petrecere online la premiile bucataras.ro. n-ai sa regreti daca vii pe site alaturi de noi duminica seara

adriana65 1

10.05.2009, 09:42

buna, am sa fac tot posibilul sa fiu alaturi de voi. Sper ca diseara sa nu ajung acasa la fel de tarziu ca sambata. Dar nu conteaza, la orice ora vin o sa va dau de stire.

Rodie 1

09.10.2010, 15:47

multumesc adriana foarte gustos si pregatita sa incerc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulz ardelenesc