Avgolemono

de radu_popovici in Supe, 9 Dec 2010 | 7125 vizualizari

COMENTARII (13)

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 13:17

RuxyRux 1

11.12.2010, 11:49

Exceptionala prezentare! multumim de reteta

mamaieelena 1

11.12.2010, 12:08

am mancat si uitasem de ea dar imi place mult la favorite sa nu o uit

Sylvia 1

11.12.2010, 12:24

Radu sa stii ca si eu faceam "greseala " delicioasa dealtfel de a pune si smanta la la ciorbita asta. O sa testez si varianta originala care am degustat-o o data in Grecia si m-a fermecat. Multumim de reteta si explicatii

divainbucatarie 1

11.12.2010, 13:13

prezentarea m-a convins, este ora mesei asa ca ma inarmez cu furculitele...

nadina73 1

11.12.2010, 13:27

Intradevar si eu tot asa fac la ciorba ,pt a nu se imbranzai o las 10-15 minute dupa care pun oul cu smantana dar in multe cazuri nu pun albusul reteta chair merita 5 furcu

Mitinita 1

11.12.2010, 14:53

eu o fac fara smantana si e un mare hit la noi in familie.eu iau oala de pe foc si amestec ouala incetul cu incetul si apoi o pun la loc avand grija sa nu dea in clocot!

Mitinita 1

11.12.2010, 14:53

iar am uitat de furci

MIUTA 1

11.12.2010, 16:02

Sidy 1

11.12.2010, 18:24

Gata m-ai convins Radule....ciorba a la grec am sa fac cat de curand, dar asa dupa reteta ta...fara smantana 5 furcute de la mine Si...bine ai venit la noi , la Bucataras !!! Nico te-a ademenit ?

LUK 1

11.12.2010, 23:17

trebuie sa incerc si eu asa simpla fara smantana..si eu pun smantana de obicei in aproape toate ciorbele..5

retetepersane 1

12.12.2010, 01:49

Delicioasa!!

adry88 1

13.05.2011, 15:54

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu crutoane de gris