Aripioare crocante marinate, cu sos

de anisoara in Pui, 18 Aug 2010 | 18182 vizualizari

COMENTARII (23)

vik 1

18.08.2010, 11:34


Wow...
Vreau si eu 12. de proba
Arata incredibil de bine.

Ca aripioarele sa iasa crocante eu le prajesc in untura de porc, apoi cand sunt aurii adaug putina apa rece si mai las aripioarele pana cand se evapora apa.

Nu am facut niciodata cu miere, am sa incerc.
Eu le fierb cu apa si Sprite sau 7UP, apoi cand sunt reci le trec prin faina si condimente.
Am sa incerc cu miere... sau cu sirop de artar.

Corinuta 1

18.08.2010, 12:16

Ce bunatate! Super arata! Dar ce e tarhunul?

silvi0ara 1

18.08.2010, 13:41

Minunat arata.

Rocsi 1

18.08.2010, 13:45

mai eu nu pap aripioare dar arata bine rau astea ale tale

madi_marin 1

18.08.2010, 14:15

mama mama....ca bine mai arata..... as papa aripioare ....nenumarate....

lia maria 1

18.08.2010, 14:33

ce bine aratasi ce bune trebue sa fie

gaby_duceag 1

18.08.2010, 15:36

azi le-am facut. Foarte bune

yafa 1

18.08.2010, 16:02

Arata excelent, dar si eu ca si Corina...ce e tarhunul?

Sylvia 1

18.08.2010, 18:49

Cred ca e tarhon Yafa Excelent arata parca sunt desenate si astea

Ina 1

18.08.2010, 19:51

foarte bine arata!

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 22:01

de cand zic ca fac si eu aceasta reteta, o citisem intr-o revista...............excelent arata.............

mena29 1

19.08.2010, 08:29

anisoara 1

19.08.2010, 08:49

Salut fetelor, v-ati strans toata gaska d epe bucataras ... la mancat aripioare . Ma bucur mult. Aseara am venit foarte obosita si nu am mai stat de vorba cu voi. Tarhunul este un condiment foarte aromat cu gust iute dulciu de origine japoneza . De cate ori l-am cautat in cca 5 ani , am intalnit numai odata.E necesar sa tineti aripioarele mult la marinat , sa-si imbibe bine aroma. Va doresc un sfarsit de saptamaina foarte foarte placut sufletelor voastre.

gaby_duceag 1

19.08.2010, 09:04

ANISOARA, eu nu am avut timp), le-am lasat doar doua ore , si au fost GROZAVE. data viitoare le las mai mult.. La multi ani, fiului tau!!!!!!

nadina73 1

19.08.2010, 14:49

Cum de mi-a scapat minunatiile astea?am lipsit putin si sant pierduta in spatiusuper reteta ta sincer nu pot sa dau decat 5 furcu la toate retetele tale sant grozave

anisoara 1

19.08.2010, 15:56

Vai ,Gaby nici nu am observat, ca ai dovedit sa le prepari si sa le maninci deja . Bravo
M-am eliberat asa ca toata ziua am sa fiu pe inet.

anisoara 1

19.08.2010, 17:39

Nadina, cum se primeste asta, tie iti scapa aripioarele din vedere, dar mie comentariul tau iti multumesc

onuta 1

20.08.2010, 00:21

delicios .ma primiti si pe mine , vin si cu furculitele dupa mine.

anisoara 1

20.08.2010, 09:14

Cu draga inima, Onuta

silviutaalbubr 1

20.08.2010, 14:05

eleny2010 1

12.11.2010, 16:10

arata super. kiar vreau si eu o aripioare. n am mai cerut de la altcineva dar astea mi au facut o pofta . bv bv .

elena1988 1

22.03.2011, 18:36

adry88 1

23.05.2011, 11:26

la cat de bn arata vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite