Arici tepos si fitzos aperitiv

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 39482 vizualizari

COMENTARII (11)

Teo 1

03.01.2010, 20:29

privind ingredientele.....platoul e si el ''fitos''.

Oana 1

03.01.2010, 21:08

Da, Teo

liana_geicu 1

03.01.2010, 22:22

Suuper aranjamentul! Acelasi model de servetele am avut si noi pe masa de Revelion!

Oana 1

03.01.2010, 22:47

Hi, hi, ce frumos

nyana 1

03.01.2010, 23:04

arata delicios si cand vezi acest arici pe mine gandul ma duce in tari tropicale ....

ramo_cata 1

04.01.2010, 00:34

Oana 1

04.01.2010, 12:11

Nyana, da, exact Se pot pune si alte fructe, in functie de imaginatie si gust. Ma bucur ca-ti place, Ramo!

Michelle 1

04.01.2010, 15:24

ionix 1

05.01.2010, 11:35

ce frumoasa e masa cu ingerasul la masa... pupici... cred ca lui Stefanut ii cam place sa fie "tras" in poze... scump rau de tot... pupici

Oana 1

05.01.2010, 12:03

Ionix, multumesc Lui Stef ii place si la pozat si la masa, e primul Michelle, ma bucur ca iti place si tie

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:37

E super tare si cred ca e si foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive