Ardei umpluti cu branza si marar

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 16273 vizualizari

COMENTARII (37)

Adinacarla 1

01.06.2010, 09:34

multumesc Gaby...eu din pacate nu vad poza

Adinacarla 1

01.06.2010, 09:38

abia acum se vede poza schimbata si la mine...am mai modificat-o putin ca nu se vedea bine fetita mea cea mare.

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:38

eu tot nu vad poza

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:39

la mine ajunge informatia mai greu daca o preia gaby prima

Adinacarla 1

01.06.2010, 09:42

sper ca acum se vede

mihaelar63 1

01.06.2010, 11:35

LA MULTI ANI ! sa-ti traiasca stelutele ! sa-ti lumineze toata viata !

Adinacarla 1

01.06.2010, 11:53

Multumim Mihaelar63

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:27

foarte bun si frumos!La multi ani micutelor roze!

Adinacarla 1

01.06.2010, 12:31

Multumesc de apreciere...si La Multi Ani! si ingerasului tau.

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:34

mersi, am 2 ingerasi si eu ! unu mare unu mic!

Adinacarla 1

01.06.2010, 12:38

of scuze epurasha...nu am fost atenta ...sa-ti traiasca perechea de ingerasi...sunt doi baietei?

Bya Ralu 1

04.01.2013, 11:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de chimen