Aperitiv saratele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 10706 vizualizari

COMENTARII (32)

Adele 1

18.04.2017, 21:12

Arata super,ce forma ai folosit ??

CameliaR 1

18.04.2017, 21:17

Uaaa, chiar arata super!

Adi 1

18.04.2017, 21:17

Foarte bune!

Lau 1

18.04.2017, 21:20

Adele am folosit presa veche de la bunica

Rahela Velicu 1

18.04.2017, 21:30

Astea-s cele mai bune!

Adele 1

18.04.2017, 21:30

Super faina

cristinutanicolita 1

18.04.2017, 21:39

Ce as rontai si eu 2-3!

Bya Ralu 1

18.04.2017, 22:40

vai cum arata!vreau si eu

Andra_Constantinescu 1

18.04.2017, 22:51

Vreau si eu!

oanapl 1

18.04.2017, 23:26

Ce pofta mi-ai facut! Arata tare bine!

Corinuta 1

18.04.2017, 23:55

Tare ne plac astea!

miki_a 1

19.04.2017, 00:02

Numai bune de rontait!

Valclaudia 1

19.04.2017, 06:26

minunate!!

Merisor 1

19.04.2017, 07:28

Yummmy! Astea ar merge la fix cu cafeaua de la ora asta!

-Licurici- 1

19.04.2017, 08:04

wow.... arata perfect!

Dulciuri cu Georgiana 1

19.04.2017, 08:11

Foarte bune!

anca_rm 1

19.04.2017, 08:13

wow ce bune ar fi cateva de rontait

MotanLaOale 1

19.04.2017, 08:48

mirela0911 1

19.04.2017, 09:20

Ce bune-s astea!

Lau 1

19.04.2017, 10:43

Ancutsa 1

19.04.2017, 13:47

Ce bine arata!

dantes 1

19.04.2017, 15:55

Bune!

Gherca Daniela 1

19.04.2017, 16:10

Bune!

mihaelar63 1

19.04.2017, 16:22

Eu dau berea !!!

Panacris 1

19.04.2017, 16:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat