Aperitiv cald cu peste

de ianculubita in Pangasius, 19 Mar 2011 | 6132 vizualizari

COMENTARII (10)

DIANA B 1

19.03.2011, 12:43

Mie nu-mi place branza de capra

deyutzky 1

19.03.2011, 13:03

Ligia Bxl 1

19.03.2011, 13:21

branza de capra e foarte sanatoasa

ianculubita 1

19.03.2011, 13:35

Eu,din cauza sanatatii,folosesc numai branza de capra,iar cand am facut reteta nu aveam cascaval,am zis ca merge dar nu prea a mers pentru ca nu s-a topit

RuxyRux 1

19.03.2011, 15:14

Pangasius nu pap dar arata tareee bine

Lau 1

19.03.2011, 15:37

arata bine

LUK 1

19.03.2011, 21:49

arata bine

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:52

Branza de capraa????????!!!!!!!!!!
Pai vin la masa clar....imi placeeeeeeeee

mamaieelena 1

20.03.2011, 00:14

matilda 1

23.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius file la cuptor cu legume