Antricot de manzat pe bloc de sare

de Panacris in Vita, 23 Feb 2019 | 2667 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

23.02.2019, 19:11

Super! Simplu si bun!

Catalina L 1

23.02.2019, 19:16

foarte bun

RODIMUR 1

23.02.2019, 19:18

Ce bunătate...!

vasimur 1

23.02.2019, 19:20

MotanLaOale 1

23.02.2019, 19:20

bun bun

Adi 1

23.02.2019, 19:57

Bun!

Mitinita 1

23.02.2019, 20:01

Ce fain! Eu am luat sare de la Praid si e cu mult peste cea de Himalaya.
Mi-am amintit ca vazusem in Canada cum se afuma carnea si pestele pe lemn de brad. Cauta pe google "plank for smoking meat", poate te bate gandul sa incerci.

Rocsi 1

23.02.2019, 20:21

Nu sunt consumatoare de carne de vita, dar arata foarte bine preparatul tau!

Andra_Constantinescu 1

23.02.2019, 20:35

Bun bun!

CameliaR 1

23.02.2019, 20:45

Simplu, ieftin si foarte gustos!

Rahela Velicu 1

23.02.2019, 21:17

Panacris 1

23.02.2019, 21:37

Rocsi, aşa suntem şi noi Dar de acum, cred că o să trecem în meniul săptămânal şi o zi de vită

Panacris 1

23.02.2019, 21:38

AdinutaSan, unde la bloc? Pe casa scarii??? Sau merge in bucatarie pe aragaz )

Gabriela_Gh 1

23.02.2019, 22:43

Foarte bun!

Merisor 1

24.02.2019, 10:43

Yummy, ce fraged a ieșit!

Panacris 1

24.02.2019, 11:44

Mulţumesc pentru aprecieri dragi Bucătăraşi!

cristinutanicolita 1

25.02.2019, 16:15

Tare bun!

dantes 1

28.02.2019, 10:23

Gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor