Ananas umplut

de deeamumushika in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 6855 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

30.01.2010, 16:33

mie nu mi-ar fi trecut prin minte ca ,poti prepara ananas umplut,cred ca ,e bun!

Oana 1

30.01.2010, 16:59

Wow, Deea, bine ai venit la noi, super bunatate ce-ai facut acolo, arata demential! eu am de mult in plan ceva asemanator, dar imi mananca astia mici mereu ananasul Bravo, 5 furculite!

Teo 1

30.01.2010, 17:03

am uitat sa-ti facem primirea: ''bine ai venit ''in echipa bucatarasilor !ai grija ca ,e molipsitoare!

Bunica 1

30.01.2010, 17:15

O ,o,o,o lume noua ! Sa uram bun venit ! Ti-ai facut debutul cu o reteta mai putin obisnuita. Nu vrei sa ne spui si noua ceva despre tine? Te -am intrebat ca sa stim unde sa venim cand ne place un preparat. Stai , nu te speria, ca venim virtual

Panacris 1

04.04.2013, 18:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copac aperitive cu fructe