Aluat Brise

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 13556 vizualizari

COMENTARII (25)

aziz 1

15.02.2011, 21:19

numai bun pentru tartute

kamy 1

15.02.2011, 21:23

adasev12 1

15.02.2011, 21:35

aziz...e f bun...e crocant pe margini...si chiar paote fi folosit in mai multe moduri....

adasev12 1

15.02.2011, 21:36

kamy...

Rocsi 1

15.02.2011, 21:38

la altceva nu se mai poate folosi?eu cred ca da..arata super

MIUTA 1

15.02.2011, 21:44

La Ancuta 1

15.02.2011, 21:48

LUK 1

15.02.2011, 21:57

cu siguranta se poate folosi si la altceva..pare un aluat gustos

adasev12 1

15.02.2011, 22:03

rocsi...e f bun la gust...si sigur merge la orice tarta....si daca nu pui sare cred ca si la tarte dulci....

adasev12 1

15.02.2011, 22:03

miuta....postavaru....

adasev12 1

15.02.2011, 22:05

lluk, este gustos...eu asa l-am gasit, special pt quiche lorraine, dar sigur merge la mai multe combinatii....

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:17

Da chiar arata super,ada parca ar fii "zimtat" ...frumos si "multifunctional" ..

adasev12 1

15.02.2011, 23:27

asa e Nico...

MotanLaOale 1

16.02.2011, 07:59

elena1988 1

16.02.2011, 09:29

DIANA B 1

16.02.2011, 09:33

FAVO , sa stiu s-o pot face

adasev12 1

16.02.2011, 10:22

motanalaoale, mersi
elena, mersi

adasev12 1

16.02.2011, 10:23

onesta, merita sa stii...e rapid de facut si fff simplu...iar gustul e superbun....putin crocant....

Cris2711 1

16.02.2011, 17:46

vai ce bun

adasev12 1

16.02.2011, 18:38

cris....

mamaieelena 1

18.02.2011, 08:53

bun aluat

adasev12 1

19.02.2011, 18:37

mamaieelena, mersi

adry88 1

23.05.2011, 21:31

babi5 1

11.08.2013, 17:05

Panacris 1

11.08.2013, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si carne de pui