Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2022 | 3229 vizualizari

COMENTARII (12)

mirela0911 1

02.01.2022, 10:37

Asa ceva as manca si eu! La mulți ani de aici inainte, sa ne bantuim impreuna!

Valclaudia 1

02.01.2022, 10:51

groaznic de apetisante!

Panacris 1

02.01.2022, 10:51

La câți maimulți ani minunați împreună în mare Familie a Bucătărașilor! Mulțumim pentru masă!

dantes 1

02.01.2022, 11:58

La multi ani!

Adi 1

02.01.2022, 16:04

La mulţi ani!

Gherca Daniela 1

02.01.2022, 17:12

La mulți ani! Foarte gustoasa!

mihaelar63 1

02.01.2022, 17:55

La multi ani !!! Ani multi si tot asa de frumosi ca pana acum !!!! As cam bantui si eu pe la oala ta !!!

MotanLaOale 1

02.01.2022, 20:00

La multi ani!

robert_b 1

02.01.2022, 20:58

madi_marin 1

03.01.2022, 18:27

Bunaciuni!

Rocsi 1

03.01.2022, 19:59

Ce nebunieeeee!

miki_a 1

06.01.2022, 10:07

Yammi yamm!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide