Laura, lasand gluma deoparte chiar imi place mult, trebuie sa-mi achizitionez unul mai mare ca in asta nu incap decat 4-5 ardei, e cam mic...le-am cumparat copiilor la cununie cadou unul, o astept pe Ema sa-si faca cont pe Bucataras si sa-si posteze retetele....
L-am văzut din prima, dar eu totuși căutam... Dar dacă rețeta ajunge la publicul larg, oare ce impact va avea..."cioroiul" asupra lui? Mai precis, eu știu că glumele sunt la mare căutare pe site (și pe tine nu te întrece nimeni în așa ceva!) dar nu știu dacă e bine să scriem rețetele în glumă, pentru că ele sunt pentru publicul larg, nu sunt doar pentru cei de pe site... În fine, asta e părerea mea, dar fiecare face cum crede de cuviință (ca să nu se înțeleagă iarăși că m-am supărat, sau că impun un punct de vedere. Doar am explicat propoziția cu "cioroiul" pe care-l căutam prin poze...)
Dar dacă te hotărăști să-i pui un nume franțuzesc, ți-l traduc eu! Și odată provocarea aruncată, vom vedea probabil cum sună numele rețetei și în limba pisicească, sau în CHINCHINEASCĂ (mai ales!) pentru că franceza nu e pentru oricine...
Rodica mie mi se cam falfaie de ce zice lumea, nu ma intereseaza, cine vrea sa se uite la reteta se uita cine nu, e lumea asa mare are unde sa se duca.....eu oricum nu constientizez ca cineva are curiozitatea sa-mi citeasca retetele, asta e lumea mea, cine vrea s aintre in ea, ma accepta asa cum sunt.
Dicolo de publicul larg (îngust, pentru unii!) vreau să spun că am citit adeseori comentariile unora la rețete... Unele nu prea le erau favorabile celor viteji în ironii fără rost. De aceea eu cred că rețetele trebuie scrise la modul serios. Eu așa le scriu.
Rodica tu faci cum vrei, eu cum vreau. Nu cred ca am scris vreo reteta in bataie de joc, am scris-o cu un substrat umoristic, daca unii nu inteleg umorul e fix problema lor si am incheiat acest subiect....