publicat la 06.12.2014
publicat la 16.11.2014
publicat la 16.11.2014
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de cartofi cu sunca afumata
Curatam si spalam cartofi. Intr-o oala punem sunca taiata cuburi pe marimea care vrem ,un pic de ulei si lasam sa se prajeasca putin apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt si lasam sa se caleasca.Taiem cartofii cuburi, ii adaugam si pe ei, la foc mijlociu sa nu se prinda de oala,...
Anghinare cu mazare
Punem ulei in oala la incalzit,tocam ceapa si morcovul taiat rondele si le calim impreuna. Dupa ce s-a inmuiat ceapa punem la calit aghinarele taiate in jumatate, cartofii cuburi mari si mazarea. Lasam 3-4 minute si punem mararul tocat, sare si piper dupa gust. Adaugam sosul de rosii si...
Anghinare a la Polita
Curatam si spalam toate legumele. Intr-o oala punem uleiul,tocam ceapa si firele de ceapa verde le calim apoi pe rind punem carfofi taiati cuburi,morcovul rondele,aghinarele taiate in jumatate sau daca sunt mari in patru, lasam sa se caleasca putin toate impreuna. Punem sare si piper dupa...
Fasole verde in sos de rosii
Curatam fasolea de codite. Tocam ceapa si o punem la calit,adaugam fasolea,patrunjelul si ardeiul. Dupa ce sa inmuiat putin fasolea punem sucul de rosii,sarea si piperul dupa gust. Adaugam apa in oala un deget mai sus de fasole,lasam sa fiarba pina scade zeama si ramin intr-un sos gros...