Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1565
PRIETENI391
Retete / Sosuri

Sos de avocado cu castraveti, usturoi si iaurt

In Sosuri la 11 Oct 2020

Avocado-ul, castravetele și usturoiul se curăță, se pun în blender, se adaugă zeama de lămâie, sarea, uleiul de măsline și iaurtul greces, apoi se mixează cca. 3 minute până ce se obține o pastă omogenă. Se servește ca și garnitură lângă legume sau...

Sos de patrunjel

In Sosuri la 21 Apr 2020

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în...

Sos tzatziki a la Panacris

In Sosuri la 12 Aug 2019

Castravetii se curata de coaja, apoi se rad pe razatoarea fina, atentie nu se storc de zeama. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Se amesteca energic branza cremoasa cu smantana, telemeaua rasa, castravetii, usturoiul si uleiul de masline. Se asezoneaza de sare dupa gustul...

Chutney de dovleac - Sos dulce-acrișor picant de dovleac

In Sosuri la 20 Sep 2015

Dovleacul se curăță de coajă și semințe apoi se taie cubulețe. Roșiile se decojesc, se scot sâmburii și se taie cubulețe. Merge totul rapid cu ajutorul lui Smart Salad Chef ;) Se toacă mărunt ceapa, usturoiul, ghimbirul decojit și ardeii iuți. Pentruaceastă operațiune am...

Sos asiatic a la Panacris

In Sosuri la 7 Dec 2014

Ardeii și morcovul curățați se taie mărunt și se pun la călit în ulei de măsline, împreună cu bucățile de ananas de la Sun Food și puțină apă, la foc mediu, neacoperit, cca 15 minute. Apoi se adaugă usturoiul, stafidele și se aezonează de sare, oțet, boia și mix de...

Pasta de avocado (2)

In Sosuri la 16 Mar 2014

Avocado se taie transversal, se răsucește și se despart cele două jumătăți ( vezi procedeul aici: http://www.bucataras.ro/articole/cum-se-curata-un-avocado-28456.html). Apoi se toacă mărunt și se pun în blender. Se adaugă 2 linguri de ulei de măsline, leurda tocată mărunt,...

Sos pentru creveți Panacris!

In Pt. peste la 16 Iun 2013

Într-un vas se pune maioneza, ketchup-ul, muștarul, codițele de ceapă verde tocate mărunt și amestecă toate ingredientele ușor până ce se omogenizează. Se servește bine răcit alături de creveți gătiți. Poftă bună! 

Karalábé mártás adică Sos de gulii cu verdețuri

In Sosuri la 30 Mai 2013

Gulia și ceapa se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea fină. Ceapa se călește în puțin ulei și apă, cca. 5 minute la foc mediu, necoprit. Dup ce a devenit translucidă, se adaugă gulia rasă, se asezonează de sare și piper, apoi se completează cu cca. 200 ml. apă rece,...

Pesto Panacris

In Sosuri la 28 Mai 2013

Verdețurile se spală, se toacă mărunt, de preferat într-un robot, se adaugă uleiul de măsline și sarea după gustul fiecăruia. Se folosește ca atare lângă brânzeturi sau paste. Se pune într-un recipient de sticlă și se depozitează la frigider, cca. 2 luni....

Mujdei de usturoi

In Sosuri la 11 Apr 2012

Usturoiul se curata, se pune in mojar, se presara sare si se marunteste. Se adauga uleiul si vinul, se amesteca pana se omogenizeaza, iar la final se adauga iaurtul. Se amesteca usor si se mai pune putina sae daca e nevoie.

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]