ony

1

Bucataras
incepator

Targoviste

Bucataras din 21.10.2010

RETETE75
PRIETENI3
Retete / Dulciuri

Prajitura racoroasa

In Prajituri la 1 Sep 2011

Se prepara un pandispan din oua, zahar, faina si praf de copt. Dupa ce sta la cuptor pana trece testul scobitorii si se rumeneste frumusel, il scoatem si turnam peste el cana de sirop preparat in prealabil. Se pune la foc apa cu zaharul, pana dau 2 clocote. Praful de budinca se amesteca cu...

Prajitura cu mac si nuca de cocos

In Prajituri la 15 Apr 2011

Separi albusurile de galbenusuri; bati albusurile spuma tare; adaugi treptat 200 gr zahar si bati in continuare. In bezeaua obtinuta,incorporezi 5 linguri faina cernuta, apoi macul si nuca de cocos, amestecand cu miscari usoare, verticale. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de...

Placinta cu mere

In Prajituri la 9 Mar 2011

se face un aluat din oua,apa,ulei,lapte,zahar,bicarbonat si faina si se toarna 3 sferturi din compizite in tava; merele rase se aseaza peste ,apoi se presara scortisoara si nuca de cocos si se adauga ce-a mai ramas din compozitie. se introduce la cuptor si se ;asa pana se rumeneste la foc...

Fursecuri pentru ceai

In Dulciuri la 9 Mar 2011

faceti un aluat din ingredientele de mai sus,framantati-l bine si puneti-l la rece 30 de minute. intindeti aluatul in foaie de cca 5 mm grosime si decupati diverse forme.puneti figurinele intr-o tava,pe hartie de copt si coaceti-le la foc potrivit spre mare.

Ciocolatesa

In Prajituri la 6 Mar 2011

pentru inceput se separa ouale; galbenusurile se bat bine cu zaharul, se adauga apoi uleiul,apa,praful de copt,faina si cacaua. separat se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in compozitia precedenta. se pune la copt si se lasa in cuptor 25 de minute la foc potrivit. pentru...

Desert chec in doua culori

In Prajituri la 23 Feb 2011

Se prepara aluatul ca la reteta cap de turc  http://bucataras.ro/retete/prajitura-cap-de-turc-15240.html . Se toarna 3 sferturi din compozitie in tavi, iar restul se amesteca cu cacao si se adauga deasupra. Se amesteca putin aluatul cu o furculita pentru a se omogeniza. Se pun tavile...

Prajitura cu portocale si afine

In Prajituri la 19 Feb 2011

Prepararea nu e grea in sine, din 8 oua,8 linguri de zahar si 8 de faina se face un aluat pentru pandispan. 200 de grame de zahar se topesc apoi se adauga untul si se omogenizeaza; se toarna repede in tava pe hartia de copt,se intinde ,iar deasupra se aseaza felii de portocala. aluatul...

Tort de mere

In Torturi la 24 Dec 2010

se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,praful de copt si faina.  merele le-am oparit pentru 5 minute in apa cu sare,apoi in vasul in care urma sa coc blatul am topit 200 gr de zahar si l-am amestecat tot acolo cu 100 gr de margarina; dupa ce s-a...

Fursecuri fragede

In Prajituri la 24 Dec 2010

se bat foarte bine ouale cu zaharul; se adauga margarina topita in prealabil, apoi se adauga praful de copt si faina si se omogenizeaza bine. se ia cu lingura ,se pune in forma si se fac biscuitei. Eu am folosit un pistol pentru biscuiti.

Prajitura - Cap de turc

In Prajituri la 24 Dec 2010

se separa ouale, se pune la foc zaharul cu apa; intre timp se bat albusurile spuma; dupa ce zaharul s-a topit se pune cate putin peste albusurile spuma batand in continuare; se adauga galbenusurile,apoi uleiul,praful de copt si se incorporeaza incet faina pana ce se omogenizeaza totul...

Faguri cu crema

In Prajituri la 20 Noi 2010

se bat ouale cu zaharul si sarea, se adauga laptele,uleiul si se amesteca bine,apoi se pune faina cu praful de copt,se omogenizeaza totul. se unge forma cu ulei,cel mai bine se face asta cu ajutorul unei pensule,se lasa la incins si se incepe prepararea fagurilor. intre timp se amesteca...

Prajitura cu dulceatza

In Prajituri la 22 Oct 2010

Se separa ouale,bati galbenusurile f bine,adaugi 160 gr de zahar si amesteci f bine pana se topeste zaharul apoi adaugi cele 7 linguri de apa si amesteci in continuare. Adaugi bicarbonatul si faina;apoi ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina,daca nu ai hartie de copt, pui compozitia in tava si...

Placinta cu mere II

In Prajituri la 22 Oct 2010

Se amesteca toate,pe rand,aluatul rezultat se imparte in 2.Margarina se amesteca cu 2-3 linguri de faina pt a forma o pasta,si cu aceasta compozitie se ung cele 2 foi intinse in prealabil;apoi se impacheteaza si se baga la congelator pt o jumate de ora;apoi se intind foile si sunt numai bune de...

Placinta cu mere

In Prajituri la 22 Oct 2010

Se amesteca toate,am facut un aluat elastic,l-am impartit in doua si am intins foile.am pus prima foaie in tava dupa care am pus merele(calite in prealabil cu 3 linguri de zahar si scortisoara;mere trebuiesc cam 1 kg),apoi am agaugat cealalta foaie si am bagat totul la cuptor. Este prima data...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2011

Prajitura racoroasa

publicat la 01.09.2011

Picarella

Horosmopul tau de astazi:

Taur

O zi liniara pentru cel mai placid om din oras. Nimic nu te misca. Si Ana lui Manole e mai mobila decat tine.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]