oana_pisicutza16

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 21.09.2011

RETETE89
PRIETENI90
Articole

Cateva curiozitati legate de ciuperci

In Cu de toate, la: 9 Apr 2012

Cea mai mare ciuperca comestibila de pe Pamant se numeste “fulin”, avand peste 5 kg in greutate. Creste in China si este folosita in alimentatie si in medicina. Cea mai otravitoare ciuperca din lume este “Amanita Phaloida”, de culoare galbena-maslinie. Victima moare...

Urzicile

In Alimente, la: 3 Apr 2012

Banala si umila, urzica se foloseste inca din antichitate pentru cure de sanatate. Urzica este de doua feluri urzica mare si urzica mica, de la ambele specii se recolteaza tulpinile foarte tinere si frunzele, care apar primavera devreme. Urzica se  recomanda  pentru actiunea ei...

Pestele Fugu

In Alimente, la: 1 Apr 2012

Ca sa degusti delicatesa aceasta de peste balon (cel mai otravitor din lume), trebuie sa ajungi in Japonia la unul din putinele restaurante licentiate in prepararea lui si la unul din putinii bucatari acreditati sa-l curate. Scoala de bucatari Fugu dureaza 3 ani si nu multi o absolva. Ca sa...

Creierul uman este intr-adevar extraordinar

In Cu de toate, la: 29 Mar 2012

Creierul uman este intradevar extraordinar: Cnofrom uuni stduuiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeea in ce odrine se alfa lirteele itrn-un cvanut, signuruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii...

Miezul de nuca

In Alimente, la: 27 Mar 2012

Cu toate ca este satios si   sanatos , multi dintre noi se feresc sa includa in regimul lor alimentar miezul de nuca. Motivul? Pentru ca ingrasa. Intr-adevar are o valoare calorica mai mare decat a carnii, dar este mult mai usor digerabil decat aceasta. In plus, grasimile din nuci sunt...

Afisate 11 - 15 din 15 articole    

Postari recente

publicat la 26.12.2014

Legenda Bradului de Craciun

publicat la 16.12.2014

Curiozitati despre Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]