nadea68

1

Bucataras
incepator

Com Carcaliu judetul Tulcea

Bucataras din 06.02.2013

RETETE202
PRIETENI213
Retete / Pizza

Focaccia clasica

In Pizza la 29 Noi 2016

Intr-un bol incapator, amestecam faina 00, faina 0, uleiul, drojdia si apa, pana obtinem un aluat elastic.La jumatatea operatiei de framantare, adaugam sarea. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa ce a crescut, intindem aluatul si il punem intr-o tigaie de cuptor, acoperita cu...

Pizza Calzone

In Pizza la 22 Dec 2013

Intindem aluatul cat mai subtire.Noi l-am intins cat a avut rabdare baiatul meu :). Taiem marunt mozzarella,prosciutto,ciupercile. Deci aluatul a fost intins sub forma dreptunghiulara. Punem cate o lingura de suc de rosii,busuioc si gramajoare de alte ingrediente amestecate in partea de...

Pizza cu mozzarella,sunca si ciuperci

In Pizza la 10 Dec 2013

Facem  aluatul:dizolvam drojdia in apa cald ,adaugam galbenusul de ou,uleiul si sarea. Amestecam si adaugam faina.Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Preparam si umplutura:taiam marunt mozzarella,ciupercile si sunca. Cand aluatul e crescut il intindem intr-o tava rotunda(28...

Painici cu iaurt si susan

In Piine la 8 Dec 2013

Pregatim maiaua:Intr-o cana punem un pic de apa calda, un pic de faina si drojdia. O lasam sa creasca cateva minute la cald. Intr-un castron punem restul de apa si iaurtul. Adaugam sare si maiaua. Amestecam si adaugam faina. Continuam sa amestecam cu mana si cand vadem ca e destul de consistent...

Painici cu lapte

In Piine la 25 Oct 2013

Drojdia se dizolva in lapte caldut.Se aduga un pic de sare. Se adauga faina si se framanta. Se lasa la crescut cam o ora intr-un loc caldut.Cand isi dubleaza volumul,luam cate o bucata si formam niste bile nu prea mari.Mie mi-au iesit 5,dar putem sa facem mai mici si ne ies mai multe....

Lipii-reteta bunicii

In Piine la 19 Oct 2013

Lipia e foarte usor de facut. Eu am luat apa calduta si am dizolvat drojdia. Intr-un bol incapator punem apa cu drojdia si un pic de sare.Adaugam faina asa incat sa obtinem un aluat elastic nu prea tare. Framantam bine cateva minute dupa care il lasam la crescut intr-un loc cald. Cand...

Parigina

In Pizza la 27 Sep 2013

Din lipsa de timp eu am folosit pasta proaspata pentru pizza din comert.Intr-o tava rotunda se intinde pasta de pizza.Incercam sa o intindem cu bordul cat mai sus. Tava se unge cu ulei. Deasupra punem suc de rosii si cateva frunze de bussuioc.Adaugam cascavalul taiat felii. Peste cascaval asezam...

Painici cu faina neagra si seminte

In Piine la 12 Iul 2013

Faina cernuta se amesteca cu zaharul,sarea,drojdia si semintele de floarea soarelui. Se adauga apa calduta si se framanta aluatul destul de tare. Se adauga uleiul si se mai framanta.Se lasa la dopsit,acoperit cu servet curat cam o ora la caldura(eu am lasat la soare). Dupa o ora, din...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2017

Aperitiv torta Pasqualina

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.

 
 
 
Retete preferate
Gogosi pufoase

Voturi:46

Cuburi cu vanilie

Voturi:33

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]