mihaelalalala

1

Bucataras
incepator

TORINO

Bucataras din 12.02.2014

RETETE14
PRIETENI215
Retete / Dulciuri

Desert racoritor cu lamaie si ciocolata alba

In Prajituri la 16 Iun 2014

CREMA DE LAMAIE: - incalzim laptele la foc mic; - intr-un vas punem cele 2 galbenusuri, zeama si coaja de la o lamaie, zaharul tos si faina; - amestecam toate aceste ingrediente apoi adaugam compozitia in laptele caldut; - cu o lingura de lemn amestecam bine pana se ingroasa crema;...

Plumcake cu ricotta si lamaie

In Prajituri la 9 Iun 2014

- amestecam cu mixerul ricotta, zaharul si praful de sare pentru 3 minute; - adaugam ouale treptat, unul cate unul si mixam bine pana devine o compozitie cremoasa; - faina, amidonul si praful de copt le adaugam in compozitia obtinuta si mixam din nou pentru cateva minute; - la urma...

Prajitura cu nuca de cocos si mere

In Prajituri la 10 Mai 2014

Mixam ouale cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa (5-7 min), dupa care adaugam uleiul si laptele. Faina o amestecam cu praful de copt, praful de sare, zaharul vanilat si o punem in compozitie treptat amestecand bine. La urma punem nuca de cocos si stafidele. Incalzim cuptorul si intre...

Biscuiti simpli

In Prajituri la 5 Mai 2014

Amestecam 250 gr de faina cu 200 gr unt, dupa care adaugam zaharul pudra si framanatam bine pana obtinem un aluat neted si omogen. Impartim aluatul in doua, intr-o parte adaugam 20 gr cacao iar in cealalata faina ramasa (20 gr). Framanam bine fiecare aluat in parte dupa care ii invelim si ii...

Tarta cu crema de gris si ciocolata

In Torturi la 15 Apr 2014

ALUAT: Amestecam faina cu zaharul pudra, facem o gaura in mijloc, adaugam praful de sare, untul si coaja de lamaie. Framantam faina cu celelalte ingrediente pana obtinem o  consistenta nisipoasa. Adaugam si cele 3 galbenusuri, framantam bine pt a obtine un aluat neted si compact dupa...

Pardulas sarde

In Prajituri la 7 Apr 2014

ALUAT: Amestecam toate cele 3 ingrediente pana obtinem un aluat elasic si neted, apoi il lasam sa se odihneasa pentru 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura. Punem intr-un bol branza cu zaharul si frecam bine cu o furculita dupa care adaugam cele 2 galbenusuri, coaja rasa de la...

Tort cu ciocolata alba

In Torturi la 1 Apr 2014

CREMA: Punem frisca lichida la incalzit, dupa care adaugam ciocolata alba treptat pana se topeste, mai lasam un pic pe foc si apoi o dam la racit peste noapte in frigider sau o punem cateva ore la congelator. BLAT: Incepem prin a separa ouale, albusurile le batem bine pana se fac...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 09.06.2014

Bruschetti al pomodoro

publicat la 09.06.2014

Plumcake cu ricotta si lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]