Bucataras Medi

5

Bucataras
senzational

Otopeni

Bucataras din 01.02.2010

RETETE544
PRIETENI266
Articole

Carnavalul de la Venetia

In Bucataras hai hui, la: 24 Ian 2011

Pentru ca se apropie perioada carnavalurilor (de la Rio,Nice,Venetia) m-am gandit sa dam o fuga (chiar si virtuala fie ea  sau poate in felul asta va dau o idee si poate porniti la drum ) pana la Venetia. Deci Carnavalul de la Venetia..............am stat 7 zile , initial am crezut ca...

Sparanghelul - o planta medicinala sau o delicatesa?

In Legume, la: 23 Ian 2011

Sparanghelul se cultiva in mai toate regiunile din Europa Centrala si de Vest, in principal pentru proprietatile sale vindecatoare, dar si pentru gustul desavarsit, asemanator cu al conopidei, care il face o delicatesa.Leguma este extrem de gustoasa si nutritiva si se poate folosi la prepararea...

La multi ani!

In Bucataras in oras, la: 4 Ian 2011

Chiar daca de ceva vreme nu-mi mai plac petrecerile de An Nou(si asta pentru ca trecerea unui an inseamna adaugarea unui nou fie de trandafir in buchet !!!!!!!)totusi trebuie sa recunosc ca si de data asta , noaptea de trecere dintre ani a fost una MINUNATA. Am iesit cu totii la ora 12,00 afara...

Drojdia de bere

In Alimente, la: 2 Ian 2011

Am primit un e-mail cu acest articol si mi-am zis ca este bine sa il postez pentru al citi si voi, eu cred ca merita citit . Era in iarna anului 1898, intr-o seara friguroasa de februarie, cand inginerul german Wolfgang Schulze a ramas mult dupa lasarea intunericului in laboratoarele...

Manastirea Ghighiu

In Bucataras hai hui, la: 15 Dec 2010

Cand am vazut-o ultima data era imbtacata in haine de toamna............aleile erau pline cu frunze uscate, crizantemele pitice de toate culorile impodobeau curtea si pridvoarele, ploaia marunta si rece te strapungea pana in adancul oaselor.Atata lume si totusi atat de liniste si atat de...

Ninge la Predelut,

In Bucataras hai hui, la: 13 Dec 2010

Predelutul  este de un alb imaculat.Ninge cu fulgi mici dar desi, deja stratul de zapada masoara cateva degete  iar  crengile copacilor   s-au adus din cauza greutatatii acesteia..Privind de la geamul Pensiunii Pinul, unde ne aflam,totul pare desprins dintr-un basm...

Agrisele

In Fructe, la: 1 Noi 2010

Am facut zilele trecute o prajiturica(da, mai fac si eu din cand in cand, foarte rar este adevarat, ceva dulce )la care am folosit gem de agrise.Diana, m-a intrebat atunci ce gust are ...............ei ,bine si atunci mi-a venit ideea sa postez aceste articol despre agrise .Pe langa gemul de...

Din ciclul-cu George la pescuit.

In Bucataras hai hui, la: 30 Oct 2010

Cred  ca il mancau talpile picioarelor si nu stia cum sa imi spuna ca sezonul de pescuit este pe sfarsit si ca nu ar rata o ultima ocazie de a mai da o data la peste pe acest an .Pana in cele din urma spus si eu zis.................biiiiiiiiiine ,hai fiiiiiiiiiiiiiiie...

La pescuit

In Bucataras hai hui, la: 4 Oct 2010

Zilele trecute , mai exact de miercuri pana ieri George a fost la pescuit la Razboieni-Piatra Neamt.Sper sa va delectez cu cateva peisaje frumoase si cu cateva capturi de crap romanesc.Una dintre capturi a cantarit 12 kg iar cealalta 7,3 kg.Pentru ca pozele facute de data asta nu sunt foarte...

Palatul Mogosoaia

In Bucataras hai hui, la: 22 Sep 2010

  Tin sa va spun ca desi stau la o aruncatura de bat de Palatul Mogosoaia , pana acum cateva saptamani nu am fost sa il vizitez .Nici macar George nu a fost curios mai ales ca ii spunea fetei lui, cand aceasta avea cativa anisori, ca el a crecut la Mogosoaia cu...

Afisate 41 - 50 din 57 articole    

Postari recente

publicat la 08.05.2017

Salata in straturi la cupa

publicat la 02.05.2017

Drob umplut

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Primeşti în dar o păpuşică de cauciuc care-ţi seamănă leit. Pînă la prânz o vei contempla cu admiraţie. Până la 4 PM vei învăţa să-i răspunzi la comenzi. Până spre seară va trece şi doctorul la contravizită.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 19

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]