lacrimioara

1

Bucataras
incepator

barcelona

Bucataras din 19.09.2010

RETETE77
PRIETENI54
Retete / Supe/Ciorbe

Supica de fasole cu costita afumata

In Supe la 25 Sep 2011

Ceapa am pus-o la prajit in ulei. Cand s-a prajit bine adaugam faina si o lasam putin la prajit. Adaugam pasta de tomate, apa, restul de zarzavaturi spalate si taiate, costita afumata, fasolea fiarta, sare dupa gust si cimbru. Lasam sa fiarba si cand e gata oprim focul. Adaugam leustean verde (eu...

Supa de pui cu galuste

In Supe/Ciorbe la 24 Apr 2011

Se pun aripile de pui la fiert. Luam spuma si punem  verdeturile, Dupa ce au fiert le scoatem pe o farfurie oprim focul, punem vegeta si pregatim galustele. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam galbenusul, o lingurita ulei si patrunjel verde, amestecam  si punem cu...

Ciorbica de pui

In Ciorbe la 9 Ian 2011

Punem spatele de pui la fiert si lasam pana incepe sa dea in clocot. Dam focul mai incet si spumam supa. Dupa ce am spumat supa adaugam legumele taiate, morcovii si parstanacul dat prin razatoare, sare, secretul gustului. Lasam sa fiarba cam 30 minute adaugam fideaua, punem borsul magic, mai...

Ciorbica de dovlecei

In Ciorbe la 16 Dec 2010

Taiem ceapa solzisori o prajim in ulei impreuna cu morcovul razalit foarte putin 1 minut, adaugam apa nu am socotit dar cam 3 litri ,adaugam pastarnacul si el dat prin razatoare,ardeiul tocat, orezul care in prealabil l-am spalat bine, dovlecei spalati curatati si taiati cubulete si sarea...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 17 Oct 2010

Se pun legumele la fiert, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, ceapa si ardeiul tocate marunt. intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu painea inmuiata ,punem orezul spalat,oul,smantana,sarea, piperul,parunjelul,si ceapa ramasa. facem perisoarele si cand legumele au fiert...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 8 Oct 2010

Se pun oasele la fiert  (se poate pune si carnita de vita la fiert cu oasele si cand a fiert se taie bucatele si se pun in ciorba)eu nu am avut si am pus numai oase dar a iesit buna, cand incep sa fiarba se spumeaza si ne ocupam de restul. Taiem gogosarul marunt ,morcovul il dam prin...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 11.02.2013

Fartons (bastonase pufoase)

publicat la 09.02.2013

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]