publicat la 22.03.2016
publicat la 29.07.2014
publicat la 09.05.2014
Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu chiftelute in sos de rosii
Reteta de chiftelute o puteti gasi aici: http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-la-cuptor-30070.html Sosul: -ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei,adaugam rosiile din conserva(450 g ) si chiftelutele , le lasam la foc mic cam 10-15 min ,la final adaugam usturoiul zdrobit...
Paste cu piept de pui
-punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet -taiem pieptul in bucatele destul de mici si-l calim in cateva linguri de ulei pana capata o culoare frumoasa -scoatem pieptul si-l punem deoparte -in uleiul ramas adaugam ceapa si usturoiul si calim pana se inmoaie putin...
Paste cu carne la cuptor
Se pun la fiert in apa cu sare pastele -ceapa tocata marunt se pune la calit in putin ulei,se adauga carnea tocata ,se tine la foc mic pana scade zeama lasata de carne si se rumeneste putin, -adaugam rosia pasata decojita si mai tinem pentru inca 5 min -saram si piperam dupa...
Raviolii cu carne in sos tomat
Aluatul -framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca Umplutura -ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata, -tinem pana scade zeama -saram si piperam -cu aceaasta umplutura vom umple aluatul lasat la odihna( vezi foto) -se fierb...
Raviolii cu branza
Preparam aluatul: -oul se bate cu putina sare,adaugam apa,inglobam faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare -intindem aluatul in foaie subtire,formam raviolii adaugand umplutura de branza(vezi foto) -fierbem in apa cu sare pentru 5-6 min -servim calzi stropiti din belsug sau...
Paste cu rosii si busuioc
-pastele se pun la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj -ceapa se caleste in putin ulei,adauga rosiile taiate in patru,-se tine pana se inmoaie putin,adauga usturoiul,busuiocul ,sare si piper,se tin pana se patrund bine -Se adauga pastele fierte si scurse,se amesteca bine...
Paste cu ciuperci
Pastele se pun la fiert in apa cu sare comform indicatiilor de pe ambalaj -ceapa se caleste in putin ulei,se adauga ciupercile taiate -se tine pe foc pana se inmoaie putin -adaugam smantana,saram si piperam ,adaugam busuioc dupa gust -dupa ce pastele s-au fiert la adaugam peste sosul...
Margarete cu sos si carne
Se pun pastele la fiert comform indicatiilor de pe pachet -ceapa se caleste in putin ulei ,se adauga carnea si se tine pana se rumeneste putin bulionul in dizolvam in 1/2 cana apa si-l turnam peste amestecul de carne -adaugam condimentele,sarea si piperul,frunza de dafin si lasam pe foc...
Coltunasi cu branza
Se face un aluat din sare ou si faina dupa care se intinde o foaie destul de subtire care se taie in diferite forma (dupa cum dorim), punem in mijloc umplutura (din branza si ou) inchidem capetele si se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se servesc calde cu smantana si zahar pudra...
Paste cu carnati si branza
Am pus la fiert un spaghetele, intre timp am taiat marunt o ceapa si am pus-o la calit in putin ulei iar cand aceasta a devenit sticloasa am adaugat si carnatii oltenesti pe care i-am taiat bucatele mici si am lasat inca putin pe foc sa se rumeneasca putin. Am ras branza si cascavalul....