Viata sa(i)tului!
04.04.2011 / 22:36
Citeaza
Atnetion furculition! Azi am trimis coletele pentru:
- epurasha: 4 maxi-forme cosulet
- ela: 2 vase izoterme
- miremirc: dispozitiv curatat solzi
- miha: servetele + lavete
- elena: 4 forme aspic
- kamy: forma silicon cadou
- mitinita: premiile de 8 martie
- gaby: premiile de 8 martie
Ce mai am de trimis in afara premiilor in carti, pe care le voi primi in aceasta saptamina:
- aziz: set 2 forme pt gogosi - da-mi te rog adresa, ca am ratacit-o
- brindusa: tricou 8 martie - rezolvat azi, doar sa-l trimit
- kamy: tricou 8 martie - rezolvat azi, doar sa-l trimit
- ina: tricoul cu Mutulica de 8 martie: sint in cautari, piesa rara :))
- ruxy: deal - mergem pe cintar :)
04.04.2011 / 23:52
Citeaza
Bucataras iepurasMultumesc si eu,dar sincera sa fiu de abia astept sa-l vad pe Mutulica a lui Costel Si pe Ina cu el in concediu
Recomandari pentru tine si casa ta
05.04.2011 / 10:43
Citeazamedioto59 a spus:
Si eu nimic?
Medi, intrebarea asta puteai s-o pui la bancuri
06.04.2011 / 17:09
Citeaza
Am luat si eu tricourile azi.
Superbe, amandoua.
Multumesc eu in numele puilor .
Mona l-a strans in brate; abia astept sa vad reactia lui Danut.
06.04.2011 / 19:38
CiteazaBucataras a spus:
Atnetion furculition! Azi am trimis coletele pentru: - epurasha: 4 maxi-forme cosulet - ela: 2 vase izoterme - miremirc: dispozitiv curatat solzi - miha: servetele + lavete - elena: 4 forme aspic - kamy: forma silicon cadou - mitinita: premiile de 8 martie - gaby: premiile de 8 martie Ce mai am de trimis in afara premiilor in carti, pe care le voi primi in aceasta saptamina: - aziz: set 2 forme pt gogosi - da-mi te rog adresa, ca am ratacit-o - brindusa: tricou 8 martie - rezolvat azi, doar sa-l trimit - kamy: tricou 8 martie - rezolvat azi, doar sa-l trimit - ina: tricoul cu Mutulica de 8 martie: sint in cautari, piesa rara :)) - ruxy: deal - mergem pe cintar :)
Sincer, eu credeam ca faza cu tricoul lui Costel a fost doar o gluma.... De aceea nici n-am mai intrebat nimic, pe nimeni....
Acum am citit pe FB un mesaj al Adinei ( Mitinita) ca se fac cautari pe viata saitului, pentru tricoul cu Mutulica
06.04.2011 / 19:45
Citeaza
Ca sa zic asa, masurile sunt: la camasa = 43-44 ( ca e gatul gros ) ; la sacou = 52 ( ca are si burtica ) ; pijama 54 ( sa fie lejera ) ( era sa scriu: sa aiba loc, dar se interpreta )
Si are 1,80 inaltime
07.04.2011 / 12:38
CiteazaIna a spus:
Ca sa zic asa, masurile sunt: la camasa = 43-44 ( ca e gatul gros ) ; la sacou = 52 ( ca are si burtica ) ; pijama 54 ( sa fie lejera ) ( era sa scriu: sa aiba loc, dar se interpreta ) Si are 1,80 inaltime
)))))))))))))))))))))))))))
08.04.2011 / 14:02
Citeaza
Am ridicat si eu coletul cu forma de silicon.Multumesc Boss.Acum urmeaza prajitura,tortul,ce-o fi
08.04.2011 / 14:36
Citeaza
aoleu..se dau premii..tricouri..forme de silicon...
ce-i aicea? raiul? ce comunitate faina sunteti..bravo