Viata sa(i)tului!
28.07.2011 / 08:50
CiteazaIna a spus:
Este hotarat sa imbrace tricoul si la serviciu . A zis ca daca-l intraba cineva de ce-l are pe Mutulica, ii spune ca el e cel din imprimeu
.................interesant de vazut
28.07.2011 / 20:03
Citeaza
Deci vreti sa radeti de "Mutulica" , ai?
Ce dati , daca vi-l arat? Hai, care liciteaza mai mult?
28.07.2011 / 20:05
Citeaza
Promit sa pun poze, dar probabil saptamana viitoare .... Ramaneti pe faza
Va multumesc pentru urari!
31.07.2011 / 18:36
Citeaza
Au sosit pozele cu Mutulica http://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-mazare-23858.html
09.08.2011 / 14:40
am o intrebare!!!!!!!!!!!!!!!! de ce toate pozele de la retetele mele pe care le-am copiat de aici pe blogul meu personal nu se mai vad,sunt doar imagini negre la absolut toate retetele vechi
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 09.08.2011 14:41:22
Recomandari pentru tine si casa ta
09.08.2011 / 17:05
Citeazaela a spus:
am o intrebare!!!!!!!!!!!!!!!! de ce toate pozele de la retetele mele pe care le-am copiat de aici pe blogul meu personal nu se mai vad,sunt doar imagini negre la absolut toate retetele vechi
pentru ca acele poze nu mai exista pe bucataras
09.08.2011 / 17:30
Citeazagaby_d a spus:
Ela, eu am luat intamplator de la tine poze si le vad toate.
Mi-am dat seama mai tarziu ca te referi la blog
la mine e la fel, daca te consoleaza cu ceva...
09.08.2011 / 22:16
Citeaza
Din pacate, fotografiile vechi care nu se mai vad tb sa le reincarcati pe blogurile voastre. puteti folosi din nou pozele din bucataras...
10.08.2011 / 00:50
msyc a spus:
au disparut pozele....si Mircea disparuse...dar vad ca a aparut....de-ar aparea si pozele,ce bine ar fi.....crima si pedeapsa....sa incepi sa pui toate pozele la loc pe blog.....doar ieri mi-am dat seama de ce nu imi mai apar pozele la retete....erau doar cele copiate de pe bucataras.....ne-ati dat de lucru...in caz ca ne plictiseam
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 10.08.2011 00:50:50
10.08.2011 / 07:29
CiteazaBucataras a spus:
Din pacate, fotografiile vechi care nu se mai vad tb sa le reincarcati pe blogurile voastre. puteti folosi din nou pozele din bucataras...
Multumim pentru sfat
14.08.2011 / 16:51
Citeazamsyc a spus:
cam incorecta exprimarea (parerea mea)
pozele exista dar cu o alta denumire - e mai corect spus
dar cea mai corecta pt viitor e incarcarea lor direct din pc-ul personal, nu de pe bucataras sau orice alt site, oricarei modificari aduse siteului survenindu-i o problema pe bloguri ca cea actuala
semnat: stan patitul priceputul
14.08.2011 / 17:47
Citeaza
Voua nu va apar pozele puse deja, la mine este invers: Ce vreau sa transfer, nu mi se vede chiar daca salvez intai in pc de pe bucataras.ro . Cand incarc in alta parte, imi apar doar niste chenare goale.
Inca odata, munca noastra nu prea conteaza ...
15.08.2011 / 01:18
Citeazagaby_d a spus:
cam incorecta exprimarea (parerea mea) pozele exista dar cu o alta denumire - e mai corect spus dar cea mai corecta pt viitor e incarcarea lor direct din pc-ul personal, nu de pe bucataras sau orice alt site, oricarei modificari aduse siteului survenindu-i o problema pe bloguri ca cea actuala semnat: stan patitul priceputul
subscriu