Mirela Suba

1

Bucataras
incepator

Kisselbach

Bucataras din 13.02.2013

RETETE20
PRIETENI45
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si...

Ardei umplut cu branza

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate. Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza, apoi se pune pe farfurie.

Crenvursti in aluat (putulici)

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca. Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se...

Ceapa cu maioneza si chiftele de porc

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Ceapa se curata de coaja si se taie julien cat mai subtire,daca aveti robot de bucatarie se poate felia. Intre timp se pune apa la fiert cu 2 lg otet si foi de dafin. Ceapa dupa ce se taie julien,se pune sare peste si se stoarce de zeama lasata,apoi se pune in apa care fierbe cu otet si foi de...

Crema de branza cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Branza se sfarma  cu furculita pana devine pasta si apoi se pune sarea si smantana,sare dupa gust. Ceapa de taie marunt si apoi se adauga in crema. Se poate servi imediat pe paine prajita sau paine simpla! Pofta Mare!

Betisoare picante pentru aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2013

   Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si betisoare.    Apoi,intrun bol mai mare,se face din faina 50 gr si un plic de chilli...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2015

Carne de porc cu sote de ciuperci

publicat la 18.09.2015

Carne de porc in bait

publicat la 05.11.2013

Paste cu felii sunca cruda

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Boema

Voturi:67

Placinta cu branza

Voturi:29

Tort egiptean

Voturi:47

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]