elena1988

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.10.2010

RETETE120
PRIETENI53
Retete / Mancaruri cu carne

Carnita de porc in punga Knorr cu cartofi noi

In Mancaruri cu carne la 6 Iun 2011

Carnita o condimentam si o punem in punga knorr, intepam punga de cateva ori si bagam la cuptor, cartofii ii punem intr-o tava, punem uleiul si putina apa(50 ml) si ii dam la cuptor pana se rumenesc, servim carnita de porc cu cartofii noi::))

Piept de pui cu taitei de orez

In Pui la 27 Mai 2011

Pieptul de pui il taiem in fasiute subtiri si il punem la marinat in zeama de lamaie, ulei si sos de soia, timp de 1 ora.  Ttaiteii de orez ii fierbem in apa cam 5-8 minute, ii scoatem si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Ppieptul de pui il punem intr-o tigaie cu tot cu marinata...

Aripioare picante si fragede

In Pui la 4 Apr 2011

Facem o marinata pentru aripi din ingredientele de mai sus si punem aripioarele pentru 3-4 ore la marinat, apoi punem intr-o tava aripioarele fara marinata, si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Fasole galbena cu pui

In Pui la 29 Mar 2011

Am calit ceapa apoi am pus pieptul de pui taiat mic. Cand s-a rumenit frumos am pus un pahar de apa si am lasat sa dea un clocot, apoi am pus pastaile de fasole, condimentele. Dupa un clocot am pus rosiile si putin marar, am lasat sa scada bine si am pus mararul ramas si usturoiul. Aam pus...

Muschiulet file

In Porc la 26 Mar 2011

Bunnnn, frecam carnea cu sare si piper, apoi facem sosul din usturoiul tocat marunt, sosul de rosii si pasta de ardei iute, apoi punem condimentele si vinul ( 50 ml) si imbracam muschiuletul cu pasta aceasta. Punem si foi de dafin deasupra, ungem bine bine  tifonul cu untura si punem...

Ficat de porc cu piure de cartofi

In Ficat la 26 Mar 2011

Ficatul il spalam si il taiem cum vrem, il frigem pe tabla, curatam cartofii, ii fierbem si facem un piure de cartofii care il servim alaturi de ficatul de porc.

Crispy strips

In Pui la 24 Mar 2011

Pieptul de pui il taiem cubulete mici si il punem intr-o oala cu apa la fiert, dupa ce a fiert il punem in strecuratoare si il lasam asa 10 minute. Fulgii de porumb ii maruntim mai fin, pieptul de pui fiert il punem intr-un castron si il amestecam cu condimentele  de pui, apoi rupem...

Mancare de ceapa cu piept de pui

In Pui la 14 Mar 2011

Se taie pieptul de pui cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei. Cand s-a rumenit frumos se scoate pe o farfurie si se pune ceapa tocata. Se lasa ceapa pana se inmoaie foarte bine, apoi se pune morcovul si 2 pahare de apa, pieptul de pui si condimentele. Mai lasam 10 minute si...

Friptura de pui

In Pui la 8 Mar 2011

Taiem puiul, il asezam in tava, punem ulei, apa, bulion, si un pic de condimente pentru pui si il punem la cuptor, inainte sa il scoatem cu 15 minute punem usturoiul, se serveste cu muraturi sau piure.

Orez cu legume si gratar din carne de porc

In Porc la 6 Mar 2011

Carnea de porc o taiem felii si apoi le batem putin cu ciocanul de snitele, masam foarte bine carnea cu condimentele pentru gratar si dam la frigider 1-2 ore. Taiem o ceapa marunt si o punem la calit, apoi adaugam ardeiul si morcovul, ciupercile, apoi stingem cu supa de pui, adaugam...

Hamburger

In Mancaruri cu carne la 4 Mar 2011

Am amestecat carnea cu condimente, le-am dat forma de chiftele si le-am dat prin pesmet, le-am pus in tigaie in ulei incins pana se prajesc frumos, incepem sa facem hamburgari, se serves calzi.

Sarmalute in foi de vita de vie

In Mancaruri cu carne la 4 Mar 2011

Am calit ceapa, am pus bulionul si condimentele si am amestecat cu carnea tocata. Am pus orezul, am facut sarmalutele, le-am pus intr-o oala le-am acoperit cu apa si am dat la cuptor pana s-au facut.

Aripioare lipicioase cu piure

In Pui la 4 Mar 2011

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava. Cartofii ii...

Aripioare pane

In Pui la 28 Feb 2011

La aripioare le-am taiat cioturile si le-am pus la marinat ( sos de soia, ulei, zeama de lamaie). Dupa ce au stat la marinat  peste 2 ore (puteti sa le tineti si mai putin de 2 ore, dar cu cat stau mai mult la marinat cu atat mai bine) le-am crestat un pic si le-am pus pe o tigaie grill si...

Pui in lapte

In Pui la 25 Feb 2011

Incingem intr-o tigaie mai mare 50 gr de unt, punem puiul acolo si il prajim putin pe toate partile, lateralele puiului se vor rumenii mai greu. Dupa aceea il scoatem din tigaie pe un tocator si il ungem cu sosul facut din ( sos de soia, ulei, si pasta de ardei iute) sau il pune intr-un vas fara...

Super musaca

In Mancaruri cu carne la 18 Feb 2011

Am curatat cartofii si i-am taiat feliute subtiri. Intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei si am pus o ceapa taiata marunt, dupa ce s-a calit un pic am pus carnea tocata si am tinut-o pana s-a inchis la culoare. Am pus cimbru, bulion, delikat, piper si sare si am pus si un pahar de apa, am mai...

Drob din piept de pui si ciuperci

In Pui la 18 Feb 2011

Pieptul de pui il fierbem. Dupa ce l-am fiert il amestecam cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si ea si le dam prin masina de tocat, apoi amestecam cu plicul de condimente de drob. Adaugam ouale batute, asezam compozitia intr-o tava de yena si dam la cutor pana se rumeneste putin...

Tocanita cu carne de porc si ciuperci

In Porc la 11 Feb 2011

Se taie carnea de porc si se prajeste un pic Se adauga si ceapa si se mai lasa 5 minute pe foc. Se rastoarna intr-o oala, se adauga 2 cani de apa, delickatul, sare si piperul. Se mai pune putin ulei, boiaua, se mai lasa sa dea un clocot si se pun ciupercile si rosiile in bulion....

Varza calita dulce cu afumatura

In Porc la 1 Feb 2011

Se taie vara dulce marunt si se freaca cu sare, se aseaza in vasul roman un rand de varza, marar presarat deasupra, delikat, piper si sare. Deasupra se pune un rand de scarita afumata si se toarna deasupra pasta de rosii amestecata cu apa, se mai aseaza un strat de varza, marar, delikat,...

Rulada din carne de porc

In Porc la 19 Ian 2011

bucata de carne am taiat-o, ca sa imi iasa ca o foaie mai lunga, se bate putin cu ciocanul de snitele si se pun la margine ciupercile cu mararul tocat si sunculita. Se ruleaza si se pun condimentele de carne de porc peste carne si se maseaza bine, se pun cateii de usturoi in carne( se fac cateva...

"Pui intepat"

In Pui la 19 Ian 2011

Pieptii de pui se taie cubulete mici, si se pune la marinat in sos de soia, ulei de masline si zeama de la lamaie, se tine 2 ore la marinat in frigider, apoi se infing pe bete de frigarui si se dau prin faina, ou iarasi faina ou si apoi prin fulgii pisati de prumb, se pun la prajit intr-o tigaie...

Mancare de praz cu pui

In Pui la 19 Ian 2011

Se taie pieptul de pui cubulete se pune la prajit in ulei, cand s-a rumenit bine punem morcovul ras,mai lasam 5 minute, punem un pahar de apa,adaugam maslinele si prazul taiat cum vrem noi, daca mai trebuie apa mai punem, condimentam cu sare si piper, punem rosiile in bulion tocate, usturoiul si...

Paste cu sos si snitele la cuptor

In Pui la 19 Ian 2011

Preparare: pastele se fierb in apa cu sare, separat se fac snitelele , se taie pieptul de pui in fasii si se da prin faina ou si pesmet, se pune la prajit in uleiul incins, se scot pe un servetel, separat se rade cascavalul pe razatoarea mica, dupa ce pastele sau fiert se aseaza intr-o tava care...

Mazare cu pui

In Pui la 19 Ian 2011

Intr-o craticioara mai mare se pune uleiul si ceapa tocata, dupa ce s-a rumenit un pic punem morcovul si ardeiul gras, dupa 5 min, punem pieptul de pui bucatele si lasam asa sa se rumeneasca bine , apoi punem un pahar de apa , mai lasam 5 min, si punem si mazarea,rosiile, mararul tocat si lasam...

Pui in hartie de copt

In Pui la 5 Ian 2011

Se unge o tava cu putin unt si se pun betele de frigarui (vezi poze) puiul se unge cu sosul format din condimentele de pui ci ulei, si se unge foarte bine, apoi se unge hartia de copt cu unt, se pune puiul in hartie si se inveleste bine, se pune apoi pe betele de frigarui si la cuptorul...

Altfel de snitele de pui

In Pui la 3 Ian 2011

Carnea de pui se da la congelator pentru 30 minute (este mai usor de taiat) Piepturile de pui se taie fasii cam de 1 cm grosime si lungi cat este pieptul de pui. Se pune intr-un vas de plastic mai mare, peste pui se toarna sosul de soia, zeama de la cele doua lamai, uleiul si se amesteca...

Drob din piept de pui si ciuperci

In Pui la 9 Noi 2010

Pieptul de pui se taie bucatele si se pune la fiert, cand pieptul de pui a fiert se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si usturoiul. Se da de 2 ori prin masina de tocat, dupa aceea se amesteca cu condimentele pentru drob si se adauga ouale...

Aripioare de pui prajite

In Pui la 9 Noi 2010

Se taie cioturile de la aripioare, se dau prin condimente pentru pui, si se prajesc in baie de ulei, pana devin aurii, separat se curata cativa cartofi,si se pun la fiert, se face un pireu. Se taie varza acra fideluta, se condimenteaza cu piper, se face un mujdei de usturoi se pune un pic...

Aripioare de pui

In Pui la 9 Noi 2010

Aripioarele de pui se spala si se taie cioturile si se arunca, aripioarele gata curatate se taie in doua, se aseaza intr-o tava de yena peste ele se pune apa, uleiul, sarea, piperul, condimentele la plic, si la sfarsit usturoiul. Se pune la cuptor pentru 30 de minute, inainte de a scoate...

Sarmalute in vas roman

In Mancaruri cu carne la 4 Noi 2010

Se desface varza murata in foi, se amesteca carnea tocata cu mirodeniile, ceapa, orezul, se taie kaizerul afumat in feliute mici, varza ramasa se toaca marunt. Se fac sarmalutele, in vas se pune putin ulei, un strat de varza, un strat de kaizer si unul de sarmale, si tot asa pana se termina...

Afisate 1 - 30 din 34 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde

la 10:23

Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect

ieri la 13:36

Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă

ieri la 10:57

Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment

pe 08.11 la 11:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]