Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il taiem marunt.Sunca presata sau salamul victoria le taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem putin ulei,adaugam ardeiul si salamul si lasam cateva minute,la foc mic,amestecand.
Punem pastele la fiert in apa cu sare,conform instructiunilor de pe...
Punem rosiile in sos intr-o craticioara pe foc si adaugam sare,busuioc si oregano dupa gust.Lasam sa dea cateva clocote.Adaugam 100ml apa si mai lasam sa dea cateva clocote.
Carnea tocata o punem in alta craticioara,cu putin ulei la care adaugam sare,piper,cimbru,busuioc si oregano dupa...
Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga. Le punem intr-o sita, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs.
Separam albusurile de galbenusuri la 4 oua. Batem spuma albusurile cu sare, adaugam galbenusurile, 3 linguri de smantana, untul, laptele si amestecam bine. Punem...
Punem la fiert o oala cu apa si putina sare.Cand apa incepe sa fiarba,rasturnam pastele in ea.Fierbem pastele al dente.Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs.
Separam galbenusurile de albusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul pudra cateva minute.
Batem albusurile cu un praf de sare...
Taiem pieptul de pui in bucati mai mici si il punem la fiert in apa cu sare si piper,pana se inmoaie bine carnea.Completam cu apa daca este nevoie.
Curatam ceapa si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de samburi si il taiem cubulete.Punem legumele la calit in putin ulei.Lasam cateva minute,apoi...
Taiem prazul rondele,usturoiul il curatam si il tocam si punem la calit in putin ulei,cateva clipe.
Carnea,ardeiul curatat si taiat mai mic,le punem cu sare si piper in robotul de bucatarie si macinam.Adaugam carnea peste ceapa si usturoi,lasam pe foc cateva minute pana se schimba...
Curatam ceapa,ardeiul,patrunjelul si morcovul,le maruntim in robotul de bucatarie apoi le punem la calit in putin ulei cateva minute.Adaugam carnea tocata si mai calim putin,amestecand mereu,adaugam 3linguri de apa si mai lasam pe foc,amestecand din cand in cand cateva minute.Condimentam dupa...
Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.
Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.
Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si...
Se spala vinetele si se taie rondele subtiri de 1/2cm, se sareaza si se lasa cateva minute sa se scurgase si se prajesc in ulei,pe o parte si pe alta,apoi se lasa sa se scurga pe un prosop de hartie.
Rosiile se oparesc si se curata de coaja,apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata si se...
Se spala si se taie pieptul de pui dezosat bucatele mici si se caleste in putin ulei de masline.Cand s-a rumenit putin se pune boia,apoi cimbrul si se adauga apa cat sa acopere tot,se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se lasa la fiert pana se inmoaie carnea.
Intre timp,se spala si se scurg...
Se pune apa la fiert intr-un vas,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa rasturnam pastele si lasam sa fiarba dupa instructiunile de la paste,in functie de ce se alege.
Cand sunt gata,se arunca apa,se trec printr-un jet de apa rece,se aduga untul si branza si se mai pune putin pe foc pana se...
Pastele se pun la fiert in apa cu sare,apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Branza dulce,smantana,galbenusurile,laptele,untul topit,zaharulsi stafidele(inmuiate in lapte si esenta de rom) se amesteca bine,apoi se adauga pastele.Separat se bat albusurile...
Ceapa tocata marunt si usturoil pisat se pun pe foc in putin ulei si apa,se adauga carnea taiata cubulete si se distuie 10minute apoi se adauga ciupercile taiate marunt.Se adauga vinul,sucul de rosii,sare si piper si se fierbe 25-30minute,la foc potrivit.Separat se pregateste sosul bechamel:se...
Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).
Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se...
Paste la cuptor
Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il taiem marunt.Sunca presata sau salamul victoria le taiem cubulete. Intr-o tigaie punem putin ulei,adaugam ardeiul si salamul si lasam cateva minute,la foc mic,amestecand. Punem pastele la fiert in apa cu sare,conform instructiunilor de pe...
Cannelloni cu carne
Punem rosiile in sos intr-o craticioara pe foc si adaugam sare,busuioc si oregano dupa gust.Lasam sa dea cateva clocote.Adaugam 100ml apa si mai lasam sa dea cateva clocote. Carnea tocata o punem in alta craticioara,cu putin ulei la care adaugam sare,piper,cimbru,busuioc si oregano dupa...
Paste cu branza la cuptor
Fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga. Le punem intr-o sita, le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs. Separam albusurile de galbenusuri la 4 oua. Batem spuma albusurile cu sare, adaugam galbenusurile, 3 linguri de smantana, untul, laptele si amestecam bine. Punem...
Budinca de paste cu nuca,migdale si stafide
Punem la fiert o oala cu apa si putina sare.Cand apa incepe sa fiarba,rasturnam pastele in ea.Fierbem pastele al dente.Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs. Separam galbenusurile de albusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul pudra cateva minute. Batem albusurile cu un praf de sare...
Budinca de paste cu pui si ciuperci
Taiem pieptul de pui in bucati mai mici si il punem la fiert in apa cu sare si piper,pana se inmoaie bine carnea.Completam cu apa daca este nevoie. Curatam ceapa si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de samburi si il taiem cubulete.Punem legumele la calit in putin ulei.Lasam cateva minute,apoi...
Lasagna cu carne de vita
Taiem prazul rondele,usturoiul il curatam si il tocam si punem la calit in putin ulei,cateva clipe. Carnea,ardeiul curatat si taiat mai mic,le punem cu sare si piper in robotul de bucatarie si macinam.Adaugam carnea peste ceapa si usturoi,lasam pe foc cateva minute pana se schimba...
LASAGNA CU SOS BECHAMEL
Curatam ceapa,ardeiul,patrunjelul si morcovul,le maruntim in robotul de bucatarie apoi le punem la calit in putin ulei cateva minute.Adaugam carnea tocata si mai calim putin,amestecand mereu,adaugam 3linguri de apa si mai lasam pe foc,amestecand din cand in cand cateva minute.Condimentam dupa...
Paste cu branza la cuptor
Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori. Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si...
Lasagna cu vinete
Se spala vinetele si se taie rondele subtiri de 1/2cm, se sareaza si se lasa cateva minute sa se scurgase si se prajesc in ulei,pe o parte si pe alta,apoi se lasa sa se scurga pe un prosop de hartie. Rosiile se oparesc si se curata de coaja,apoi se taie cubulete. Ceapa se curata si se...
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Se spala si se taie pieptul de pui dezosat bucatele mici si se caleste in putin ulei de masline.Cand s-a rumenit putin se pune boia,apoi cimbrul si se adauga apa cat sa acopere tot,se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se lasa la fiert pana se inmoaie carnea. Intre timp,se spala si se scurg...
Paste cu branza dulce
Se pune apa la fiert intr-un vas,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa rasturnam pastele si lasam sa fiarba dupa instructiunile de la paste,in functie de ce se alege. Cand sunt gata,se arunca apa,se trec printr-un jet de apa rece,se aduga untul si branza si se mai pune putin pe foc pana se...
Budinca de paste cu branza dulce si smantana
Pastele se pun la fiert in apa cu sare,apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Branza dulce,smantana,galbenusurile,laptele,untul topit,zaharulsi stafidele(inmuiate in lapte si esenta de rom) se amesteca bine,apoi se adauga pastele.Separat se bat albusurile...
Lasagna cu piept de pui, ciuperci si sos Bechamel
Ceapa tocata marunt si usturoil pisat se pun pe foc in putin ulei si apa,se adauga carnea taiata cubulete si se distuie 10minute apoi se adauga ciupercile taiate marunt.Se adauga vinul,sucul de rosii,sare si piper si se fierbe 25-30minute,la foc potrivit.Separat se pregateste sosul bechamel:se...
PASTE CARBONARA
Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba). Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se...