adry88

1

Bucataras
incepator

Roman

Bucataras din 25.04.2011

RETETE247
PRIETENI240
Retete / Aperitive / Garnituri

Rulada de pui

In Aperitive / Garnituri la 11 Feb 2014

Pieptul de pui se taie felii, se suprapun cate 3 felii si se bat ca pentru snitele Se condimenteza feliile de carne dupa care am adaugat felii de cascaval, sunca deasupra si oua (care le-am fiert inainte), Rulam cat mai strans,avand grija sa nu se desfaca fasiile de carne, Asezam intr-o...

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2013

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, Ii strecuram de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca Cand s-au racit ii curatam si cu ajutorul unui cutit facem o adancitura, Condimentam cartofii cu sare si piper,...

Covrigei picanti

In Aperitive / Garnituri la 17 Oct 2013

Intr-un bol mai mare adaugam ouale, le batem putin cu furculita dupa care adaugam margarina,sare,zahar,drojdia dizolvata in putin lapte,boia de ardei si restul de lapte,cca 600 g faina si incepem sa framantam un aluat elastic si nelipicios(daca mai este nevoie adaugam faina) Intindem coca...

Chiftelute de pui cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 1 Oct 2013

Tocam carnea cu morcovul,ceapa prin masina de tocat carne. Tocam patrunjelul,mararul,cascavalul il dam prin razatoare si adaugam peste carne,adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine. Acoperim si lasam 30 min deoparte. Cu mana umeda formam chiftelele si le prajim in baie de...

Saratele cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 27 Sep 2013

Amestecam margarina cu untura,adaugam telemeaua data prin razatoare,faina cat sa iasa un aluat omogen,invelim coca in folie alimetara si dam la frigider 40 min, Intindem coca intr-o foaie subtire Batem galbenusul cu laptele si ungem foaia de aluat,preseram deasupra mac,susan,chimen si taiem...

Cartofi in crusta de mustar

In Aperitive / Garnituri la 26 Iun 2013

Cartofi ii spalam bine si ii fierbem putina in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei. Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja. Intr-un vas amestecam mustarul cu uleiul si condimente dupa gust,adaugam usturoiul pisat...

Oua in felii de ceapa

In Aperitive / Garnituri la 12 Oct 2012

Ceapa o curatam si o taiem in 2 pe latime Taiem felii nu foarte groase,din felie ramanem doar cu un cerc  Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt(se poate face si in tigaie cu putin ulei) Turnam oul in cerc(daca este mare oul,nu punem tot albusul) Procedam la fel si cu...

Sandwich cu sunca de pui

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2012

Cernem faina si o amestecam cu sare, zahar si drojdia. Adaugam untul moale si incepem sa framantam. Daca mai este nevoie adaugam apa, trebuie sa iasa un aluat elastic si nelipicios. Acoperim si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul Intindem coca intr-o foaie subtire si facem cercuri cu...

Dovlecei pane cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 9 Oct 2012

Dovleceii ii curatam si ii taiem rondele,ii asezam intr-o strecuratoare,presaram sare si lasam 1 ora sa se scurga de zeama Amestecam ingredientele,usturoiul pisat,adaugam faina cat sa iasa ca o smantana mai grosuta, Intr-o tava asezam hartie de copt, trecem feliile de dovlecei prin aluat,...

Tarta de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 28 Sep 2012

Cartofii ii spalam dupa care ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita Ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, Cand s-au racit ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari, Adaugam branza data prin razatoare,ouale si restul de ingrediente dupa...

Cornulete cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 7 Sep 2012

Faina o amestecam cu sarea si zaharul, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia si putin lapte caldut, amestecam cu putina faina si acoperim. Lasam 15 minute, dupa care adaugam untul taiat bucatele, oul, smantana si treptat laptele. Framantam aluatul, trebuie sa iasa elastic si nelipicios,...

Dovlecei pane

In Aperitive / Garnituri la 7 Sep 2012

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute. Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana) Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie, Ii...

Oua vopsite

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2012

Oule se scot de cu seara din frigider,se spala si se degreseaza cu detergent de vase,se pun la fiert in apa rece cu o lingura de sare, cand sunt gata le scoatem si le lasam putin sa se raceasca, am pregatit vopseaua in mai multe pahare adanci si am pus ouale cca 3-5 min, le scoatem si le...

Vinete pane

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2011

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime Se sareaza putin si se lasa 10 minute Se bat ouale bine cu sare si piper Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Chiftele de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 12 Aug 2011

se curata cartofii si se spala se dau prin razatoare (ochiul mic),dupa care se scurg bine de apa morcovii se curata si se dau prin razatoare se curata usturoiul si se piseaza se adauga patrunjelul tocat si restul ingredientelor,amestecam bine ne udam mana si formam chiftelele...

Saratele

In Aperitive / Garnituri la 8 Iul 2011

Topim untul. Ouale le batem bine, adaugam untul, branza data prin razatoare, faina, sare, mac, chimen dupa gust  si framantam. Daca este nevoie adaugam apa, sa iasa un aluat tare, usor de modelat Luam cate o bucatica si punem in forma inchidem forma si punem pe aragaz la foc potrivit,...

Snitele de pui

In Aperitive / Garnituri la 6 Iun 2011

se taie felii pieptul,  se trece pe sub un jet de apa rece, se sterg cu un prosop de bucatarie absorbant se bat ouale cu sare, faina, condimente, boia de ardei fulgii de porumb se piseaza  se ia cate o felie de piept de pui se trece prin fulgi de porumb -ou-iar fulgi de...

Piftele

In Aperitive / Garnituri la 6 Iun 2011

se inmoaie painea in apa si se scurge bine si se pune intr-un castron mai mare se adauga patrunjelul tocat, morcovul dat prin razatoare, usturoiul pisat, ouale, carnea, sare, condimente dupa gust si se amesteca se prajesc in baie de ulei incins se scot pe un prosop de bucatarie absorbant

Fasole galbena prajita

In Aperitive / Garnituri la 6 Iun 2011

se pune la fiert fasolea in apa cu sare, apoi se scurge de apa  se pune uleiul intr-o tigaie sa se incalzeasca, se adauga ceapa si usturoiul tocat, se lasa sa se caleasca putin dupa care se adauga fasolea, sare si piper dupa gust se lasa putin sa se prajeasca dupa care se serveste

Afisate 1 - 19 din 19 retete    

Postari recente

publicat la 08.04.2017

Desert gogosi de post

publicat la 08.04.2017

Desert clatite de post

publicat la 08.04.2017

Cartofi cu leurda

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]