diaconta

7

Bucataras
Top-Chef

Baia Mare

Bucataras din 27.07.2010

RETETE722
PRIETENI365
Retete / Aperitive / Garnituri

Rulada cu branza si ardei copti

In Aperitive / Garnituri la 4 Sep 2010

Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul. Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi. Dupa ce amestecul de branza si unt a devenit o crema...

Salata de conopida si piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 18 Aug 2010

Nu am cantitati,de obicei schimb retetele si inventez pe parcurs. Se prajeste pieptul de pui la gratar.Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare. Se fierb si 2 morcovi. Se face o maioneza din 2 galbenusuri adaugand uleiul cate putin.Se adauga 2 linguri de smantana in maioneza....

Placinta cu cas si verdeata

In Aperitive / Garnituri la 16 Aug 2010

Se pune faina intr-un vas,se adauga un praf de sare. Se inmoaie drojdia in laptele caldut,se pune peste faina si se framanta,adaugand tot laptele.Se framanta pana cand se obtine un aluat elastic care nu se lipeste de mana.Nu trebuie sa fie un aluat tare. Daca este nevoie se mai adauga...

Mamaliguta cu branza

In Aperitive / Garnituri la 13 Aug 2010

Cantitatile sunt optionale,in functie de cati pofticiosi avem la masa. Se pune apa la fiert(aprox.1 litru) cu putina sare.Cand da in clocot de adauga faina de malai cate putin amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase, cu focul mic si avand grija sa nu ne arda (nu-i placut deloc).Cred ca 200...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Aug 2010

Se fierb ouale si se curata de coaja.Se taie in doua pe lungime sau pe latime dupa preferinta fiecaruia. Se scoate galbenusul si se pune separat pentru a-l folosi la umplutura. Se face o maioneza din cele doua galbenusuri,incorporand uleiul cate putin. Eu pun si putina zeama de lamaie si...

Tarta cu carne si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 10 Aug 2010

Pentru tarta: 300 gr faina 3 linguri smantana 50 gr margarina incalzita 1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca   Pentru umplutura: 700 gr carne tocata 3 linguri smantana 1 ou 3 triunghiuri branza topita 2 cepe 6 ciupercute medii...

Rulada "Diaconta"

In Aperitive / Garnituri la 7 Aug 2010

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt. Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3...

Afisate 61 - 67 din 67 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

O zi liniara pentru cel mai placid om din oras. Nimic nu te misca. Si Ana lui Manole e mai mobila decat tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]