deyutzky

5

Bucataras
senzational

Bucuresti

Bucataras din 05.01.2011

RETETE365
PRIETENI289
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de fasole cu afumatura

In Ciorbe la 15 Mar 2020

Punem fasolea intr-un bol cu apa rece si o lasam peste noapte sau macar 3-4 ore, pentru a se inmuia cat trebuie. Dupa acest timp, clatim bine fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu apa.  Dupa ce da primul clocot, aruncam apa, apoi punem alta apa curata. Dam iar pe foc sa fiarba,...

Supa de pui cu legume si taitei

In Supe la 10 Iul 2016

Spalam pulpele si le punem la fiert intr-o oala cu cca. 4 litri de apa. Cand spuma s-a format la suprafata, o inlaturam.  Spalam toate legumele si le curatam. Ceapa o taiem fideluta, morcovul rondele, ardeiul bastonase, dovlecelul cuburi. Le adaugam in oala peste carne si le lasam...

Supa crema de cartofi cu ardei copt si usturoi

In Supe la 14 Mar 2016

Curatam si spalam ceapa si cartofii. Ceapa o taiem in 4, iar cartofii cuburi. Le punem intr-o oala, adaugam apa cat cuprinde, putina sare si punem la fiert. Intre timp spalam si curatam ardeiul capia, apoi il coacem. Eu l-am copt in 2 timpi si 3 miscari:)) cu ajutorul aparatului Breville...

Supa cu galuste

In Supe la 10 Sep 2015

Spalam carnea si o punem la fiert in cca. 3,5-4 l de apa. Adaugam si putina sare si lasam carnea sa fiarba la foc mic pana cand se va forma spuma deasupra. Inlaturam spuma si adaugam legumele intregi sau taiate bucati mari, pe care le-am spalat si curatat inainte. Acoperim oala cu un capac si le...

Supa de legume cu turnatei

In Supe la 3 Aug 2015

Curatam si spalam toate legumele. Taiem ceapa fideluta si o punem la calit intr-o oala in care am adaugat 2 linguri de ulei. Adaugam si putina apa.  Taiem bucati mari si restul legumelor. Punem acum in oala toate legumele in afara de dovlecel si cartofi, adaugam zarzavatul si cca. 3,5...

Supa crema de naut

In Supe la 20 Apr 2015

Curatam si spalam ceapa, morcovii si cartofii si ii punem la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierte, se scot din apa(apa in care au fiert o pastram), se lasa putin la racit si se pun la robot impreuna cu nautul care a fost scurs de zeama si spalat. Se mixeaza pana cand se obtine o...

Supa de rosii cu perisoare

In Supe la 18 Ian 2015

Curatam si spalam toate legumele, apoi le punem le fiert intr-o oala cu apa. Cat timp legumele stau la fiert ne ocupam de perisoare: carnea o amestecam cu orezul, ouale, faina, sarea si piperul pana obtinem o pasta. Formam perisoarele cu mainile umede si le punem pe un tocator de lemn....

Ciorba de salata verde - Reteta simpla si gustoasa

In Ciorbe la 16 Apr 2014

Cum se prepara Ciorba de salata verde - Reteta simpla si gustoasa Spalam bine frunzele de salata si le taiem fideluta. In oala de gatit topim untul si punem la calit ceapa verde taiata rondele si ceapa uscata tocata marunt.  Adaugam si morcovul dat prin razatoarea mare si imediat punem...

Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc

In Ciorbe la 25 Feb 2014

Cum se prepara Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc: Curatam toate legumele si le spalam bine. Ceapa o tocam si o adaugam la calit intr-o oala in care am pus 2-3 linguri de ulei si putina apa. Adaugam peste ceapa morcovul taiat cuburi...

Supa crema de legume cu crutoane

In Supe la 29 Iun 2013

Spalam bine legumele si le curatam. Taiem ceapa pestisori si o punem intr-o oala la calit in 2-3 linguri de unt. Morcovul si pastarnacul se taie rondele, ardeiul il taiem cuburi mari, usturoiul il taiem felii, iar cartofii cuburi. Adaugam toate legumele peste ceapa, punem putina apa,...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 16 Iun 2013

Spalam bine pieptul de pui, umplem o oala cu 4 litri de apa si punem pieptul la fiert. Cand pieptul incepe sa fiarba, inlaturam spuma cu o spumiera. Spalam bine si curatam legumele - cepele, morcovii, pastarnacul si ardeiul - le taiem in bucati mari si le punem la fiert impreuna cu carnea....

Ciorba de gaina

In Ciorbe la 12 Mai 2013

Carnea se spala bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat primul clocot, cu o spumiera se ia toata spuma si se lasa la fiert peste 1 ora (atat cat este nevoie). Se adauga ceapa, morcovul si rosia tocate marunt. se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pun cartofii si dovlecelul taiati cuburi,...

Bors de urzici

In Ciorbe la 7 Apr 2013

Curatam ceapa si morcovul, le spalam bine, le taiem marunt. Umplem cu apa o oala(cam 3 sfeturi) in care punem la fiert ceapa, morcovul si zarzavatul. Urzicile le curatam bine, le spalam in multe ape reci si le punem la fiert. Adaugam cartofii taiati cuburi si taiteii. Punem cca 500 ml...

Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors

In Ciorbe la 26 Mar 2013

Cum se prepara Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors Carnea o spalam bine si o punem la fiert. Dupa ce a dat un clocot, aruncam apa, spalam bine oala,spalam si carnea, punem apa curata (cca4 litri) si carnea, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aprox 1h jumatate la foc...

Ciorba cu perisoare de vita

In Ciorbe la 17 Mar 2013

Spalam bine ceapa si morcovul, le taiem cubulete mici dupa care le punem la fiert.  Cand apa incepe sa fiarba adaugam 1 pum de orez, rosia taiata cubulete si cele 3 linguri de zarzavat si mai lasam la fiert cateva minute. Pregatim perisoarele:  Amestecam carnea cu 1 pumn de...

Bors cu afumatura

In Ciorbe la 13 Mai 2012

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert. Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba. Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 14 Ian 2012

Taiem toate legumele in cubulete mici. Punem la fiert ceapa, morcovul si ardeiul. Cand acestea sunt pe jumatate fierte adaugam dovlecelul, cartofii si 2-3 linguri de zarzavat si lasam la fiert. Dupa ce legumele sunt aproape fierte punem fideaua, borsul si sare dupa gust. Mai lasam inca 2-3...

Bors de pui

In Ciorbe la 13 Sep 2011

Carnea de pui o punem la fiert, legumele le taiem cubulete iar conopida buchetele mici. Cand carnea fierbe si spuma se ridica la suprafata, inlaturam spuma si adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna cu carnea. Dupa ce legumele si carnea sunt fierte adaugam borsul in functie de cat de...

Ciorba cu perisoare

In Ciorbe la 5 Sep 2011

Carnea o amestecam cu orezul, ouale, sarea si piperul pana se formeaza o pasta. Formam perisoarele in mana si le punem pe un fund de lemn. Legumele le taiem in cubulete mici, conopida o rupem buchetele.Punem toate legumele la fiert cu putina sare si delikat iar cand apa fierbe adaugam orezul...

Afisate 1 - 19 din 19 retete    

Postari recente

publicat la 18.08.2020

Desert pancakes cu ovaz

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]