danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE129
PRIETENI75
Articole

Cursul de gatit la Alfons Schubeck

In Cu de toate, la: 23 Feb 2014

Aceste cursuri de o zi sunt mai mult un mod placut de a petrece ziua cu altii ca tine, care se intereseaza de gatit. Mai inveti niste mici secrete, gatest un pic. Mananci si bei un vin potrivit la Meniu, si esti asistat de un profesionist. Am primit acest curs,  de la copiii mei, cadou...

Oda sarmalei!

In Cu de toate, la: 10 Ian 2014

Odă sarmalei ! Cred că orice blog românesc, care se respectă cât de cât, postează măcar o reţetă de sarmale. Deşi, sigur, toată lumea prepară sarmale. Ce mare scofală, veţi zice....Ba lumea le găteşte chiar mai des decât o fac eu, de 2-3 ori pe an. Drept care...

Nunta medievala de la Landshut, Landshuter Hochzeit

In Bucataras hai hui, la: 14 Iul 2013

Azi as dori sa va ofer o delicatesa pentru suflet.  O poveste si o invitatie la reverie si la calatorie!  Scriem anul 1475. Ne aflam in orasul de resedinta a Printilor de Wittelsbach cei care se trag direct din marii imparati romani...Landshut, la 75 de km de München.Orasul e in...

Istoria gogosilor

In Cu de toate, la: 13 Feb 2013

Trebuie să vă spun, dragi bucatarasi, că noi suntem, de fapt, grozav de norocoşi! Putem, şi noi, să preparăm şi să mâncăm pancove sau gogosi ori de câte ori avem chef! Aici, în sudul Germaniei, lucrul acesta se face cu tipic ! Krapfen se mănâncă tradiţional...

Vremea Carnavalului la München

In Bucataras hai hui, la: 12 Feb 2013

Toata lumea a auzit de carnavalul de la Rio, sau de cel de la Nisa sau Venetia. In regiunile cu populatie preponderent catolica, si in Germania, saptamanile ce preced Postul Mare sunt dedicate distractiei, dansului, petrecerilor costumate, iar toate aestea culmineaza in ultima saptamana, incepand...

Rimini, orasul Isottei si al lui Sigismundo

In Bucataras hai hui, la: 5 Feb 2013

  Vă veți mira , desigur, citind titlul.  Cine  o fi, vă veți întreba, Isotta...Da, nimeni nu mai știe azi cine a fost Isotta degli Atti, deși povestea ei de dragoste cu Sigismundo Malatesta, temutul condotier și stăpânitor  de la Rimini în...

Unora le place jazzul !

In Bucataras hai hui, la: 23 Ian 2012

Ştiu, dragi bucatarasi, că fiecare dintre voi, pe lângă pasiunea noastră comună, gătitul (şi mâncatul...), are şi alte pasiuni.unii sunt pasionati de fotbal,  unii merg în drumeţii, unii schiază, unii  merg cu bicicleta, unii citesc şi, desigur, se vor...

Advent si Tirguri de Craciun in München

In Bucataras hai hui, la: 1 Dec 2011

  Aceasta perioada, Adventul, -adica cele patru  saptamani care preced  Craciunul- este poate cea mai frumoasa din tot anul  Cuvantul Andent vine din latina si inseamna venire, intimpinare, si este perioada in care asteptam, si ne bucuram, de nasterea lui Isus. Initial...

Le Beaujolais est arrivé!

In Bauturi, la: 19 Noi 2011

Nu stiu daca stiti, dar a 3-a joi din noembrie e  un mare eveniment in lumea iubitorilor de vinuri. Pentru ca, in aceasta zi, se pune in vinzare noul vin din regiunea Beaujolais-le primeur. Este un vin proaspat cu aroma de fructe, imbuteliat la 6-8 saptamani dupa recoltare. Trebuie baut...

Hangar 7

In Bucataras hai hui, la: 8 Noi 2011

Se poate vizita o expozitie permanenta Flying Bull de avioane mici si helicoptere precum si o colectie de masini de curse de Formula 1 Intre avioane si masini se expun si obiecte de arta, picturi, fotografii,  sculpturi in expozitii temporare. Cind am fost eu erau expusi artisti din...

Afisate 1 - 10 din 13 articole    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Stii ca atunci cand erai copil, parintii tai se mutau foarte des dintr-o casa în alta? Dar tu i-ai gasit de fiecare data…...

 
 
 
Retete preferate
Fursecuri

Voturi:43

Savarine

Voturi:30

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]