publicat la 03.11.2014
publicat la 31.10.2014
publicat la 22.10.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Pastrav a la Venitienne
1.Amestecati untul cu sarea,piperul,coaja de lamaie,rozamarinul,cimbrul si usturoiul tocat pana obtineti un amestec omogen. 2.Umpleti interiorul pestilor cu amestecul de unt. 3.Asezati pestii intr-un vas si puneti peste ei zeama de lamaie si uleiul de masline.Dati la frigider pentru o ora....
Brodet od riba(Tocana de peste)
1.Curatati,spalati si lasati pestele la scurs.Taiati pestele bucati potrivite si sarati-l dupa gust.Treceti bucatile de peste prin faina. 2.Prajiti pestele in ulei incins la foc mare timp de 2 minute, pe fiecare parte.Scoateti pestele pe o farfurie pe care ati pus servete de hartie, pentru a...
Merluciu la cuptor cu lamaie
Dupa ce spalam foarte bine pestele il condimentam cu condimente pentru peste.Burta o umplem cu rondele de ceapa taiate subtiri,feliute de ardei iute si felii de lamaie curatate de coaja.Prindem cu scobitori. Asezam pestele in tava si -l stropim cu ulei de masline(4-5 linguri).Pe langa el...