Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea

Data:14.05.2012

Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se curăţă de cozi. Se pune la fiert apă cu... articol complet

Friptură de vită cu pleurotus în bere la slow cooker

Data:11.05.2012

Se taie carnea de vită în felii groase de aproximativ 1 cm. Se pune la prăjit într-o tigaie... articol complet

Prăjitura deliciu

Data:10.05.2012

Într-o tavă se pun cele 300 g de nuci şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 5-7 minute. Se... articol complet

Nisetru la grătar

Data:09.05.2012

Nisetru se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele. Se... articol complet

Pui picanţi cu cartofi la cuptor

Data:08.05.2012

Puii, (cărora le legăm pulpele inferioare cu nişte sfoară) se sărează, apoi se prăjesc în... articol complet

Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

Data:07.05.2012

Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful... articol complet

Plăcintă "Poale'n brâu"

Data:04.05.2012

Drojdia se dizolvă în laptele călduţ, împreună cu 2 linguriţe de zahăr. Se adaugă... articol complet

Mreană prăjită

Data:03.05.2012

Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, se taie... articol complet

Salată Niçoise

Data:02.05.2012

Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Ouăle se fierb şi ele. Se pregăteşte... articol complet

Prăjitura albinuţa

Data:01.05.2012

Se amestecă ouăle cu zahărul, laptele, mierea şi ouăle. Se pun la foc mic şi se amestecă... articol complet

Penne all' arrabbiata

Data:30.04.2012

Usturoiul tocat mărunt şi ardeii tăiaţi rondele se pun la călit în ulei pentru 30 de... articol complet

Scrumbie în folie la cuptor

Data:27.04.2012

Scrumbia se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală cu apă rece după care se pune... articol complet

Miel la cuptor cu piure de cartofi cu şofran şi alioli

Data:26.04.2012

Bucăţile de carne se condimentează cu sare şi se rumenesc în puţin ulei de măsline. Carnea... articol complet

Ciorbă de pui cu lobodă

Data:25.04.2012

Pulpele de pui se depielează şi se spală cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare,... articol complet

Pastă de macrou afumat cu brânză

Data:24.04.2012

Peştele se curăţă de oase şi de piele. Se mărunţeşte şi se pune în vasul de la robot.... articol complet

Brioşe cu miere de albine

Data:23.04.2012

Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul şi sarea. Oul se bate, se pune mierea şi se... articol complet

Bezea cu dulceaţă de mure

Data:20.04.2012

Vasul în care se va coace desertul se unge cu unt, iar pe fund se pune dulceaţa care se... articol complet

Rulouri din carne de vită

Data:19.04.2012

Carnea de vită tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, morcovul dat pe răzătoare,... articol complet

Salată de leurdă cu porumb dulce

Data:18.04.2012

Leurda se spală cu apă rece, se îndepărtează codiţele şi se toacă mărunt. Ouăle se... articol complet

Ouă scoţiene

Data:13.04.2012

Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]