Retete prezentate pe intelesul tuturor
Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea
Data:14.05.2012Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se curăţă de cozi. Se pune la fiert apă cu... articol complet
Friptură de vită cu pleurotus în bere la slow cooker
Data:11.05.2012Se taie carnea de vită în felii groase de aproximativ 1 cm. Se pune la prăjit într-o tigaie... articol complet
Prăjitura deliciu
Data:10.05.2012Într-o tavă se pun cele 300 g de nuci şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 5-7 minute. Se... articol complet
Nisetru la grătar
Data:09.05.2012Nisetru se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele. Se... articol complet
Pui picanţi cu cartofi la cuptor
Data:08.05.2012Puii, (cărora le legăm pulpele inferioare cu nişte sfoară) se sărează, apoi se prăjesc în... articol complet
Prăjitură cu gem şi glazură de albuş
Data:07.05.2012Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful... articol complet
Plăcintă "Poale'n brâu"
Data:04.05.2012Drojdia se dizolvă în laptele călduţ, împreună cu 2 linguriţe de zahăr. Se adaugă... articol complet
Mreană prăjită
Data:03.05.2012Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, se taie... articol complet
Salată Niçoise
Data:02.05.2012Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Ouăle se fierb şi ele. Se pregăteşte... articol complet
Prăjitura albinuţa
Data:01.05.2012Se amestecă ouăle cu zahărul, laptele, mierea şi ouăle. Se pun la foc mic şi se amestecă... articol complet
Penne all' arrabbiata
Data:30.04.2012Usturoiul tocat mărunt şi ardeii tăiaţi rondele se pun la călit în ulei pentru 30 de... articol complet
Scrumbie în folie la cuptor
Data:27.04.2012Scrumbia se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală cu apă rece după care se pune... articol complet
Miel la cuptor cu piure de cartofi cu şofran şi alioli
Data:26.04.2012Bucăţile de carne se condimentează cu sare şi se rumenesc în puţin ulei de măsline. Carnea... articol complet
Ciorbă de pui cu lobodă
Data:25.04.2012Pulpele de pui se depielează şi se spală cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare,... articol complet
Pastă de macrou afumat cu brânză
Data:24.04.2012Peştele se curăţă de oase şi de piele. Se mărunţeşte şi se pune în vasul de la robot.... articol complet
Brioşe cu miere de albine
Data:23.04.2012Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul şi sarea. Oul se bate, se pune mierea şi se... articol complet
Bezea cu dulceaţă de mure
Data:20.04.2012Vasul în care se va coace desertul se unge cu unt, iar pe fund se pune dulceaţa care se... articol complet
Rulouri din carne de vită
Data:19.04.2012Carnea de vită tocată se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, morcovul dat pe răzătoare,... articol complet
Salată de leurdă cu porumb dulce
Data:18.04.2012Leurda se spală cu apă rece, se îndepărtează codiţele şi se toacă mărunt. Ouăle se... articol complet
Ouă scoţiene
Data:13.04.2012Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează... articol complet