Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Pulpe de pui cu lămâie

Data:12.06.2012

Se amestecă uleiul de măsline cu cimbru, sare, piper şi rozmarin. Pulpele de pui se crestează... articol complet

Salată de roşii cu mozzarella şi praz

Data:11.06.2012

Roşiile şi mozzarella tăiate felii se aranjează alternativ pe un platou mare. Frunzele de... articol complet

Salată de cod cu legume

Data:08.06.2012

Codul se fierbe, apoi se taie mărunt. Se amestecă cu ardeiul copt tăiat fâşii şi se... articol complet

Diplomat cu căpşuni

Data:07.06.2012

Într-o tavă cu fund detaşabil se pune un blat. Se însiropează cu jumătate din cantitatea de... articol complet

Salată grecească ţărănească

Data:06.06.2012

Salata se spală sub jet de apă, apoi se rupe într-un castron. Roşiile se taie felii subţiri... articol complet

Prăjitură cu brânză dulce şi fructe

Data:05.06.2012

Untul sau margarina se amestecă cu mixerul la viteză maximă. Se adaugă zahărul, zahărul... articol complet

Prăjitură cu îngheţată falsă

Data:01.06.2012

Peste blat se pune crema, iar peste cremă se pune frişca bătută cu întăritor. Deasupra... articol complet

Tocană de legume cu peşte la grătar

Data:31.05.2012

Vinetele se curăţă de coajă în şuviţe, se taie rondele, apoi se presară cu sare şi se... articol complet

Ton cu risotto şi sos de ciuperci

Data:30.05.2012

Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ciupercile se spală în apă rece, se curăţă... articol complet

Ruladă pufoasă cu căpşuni

Data:29.05.2012

Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Făina se amestecă cu amidonul şi praful de copt.... articol complet

Piept de pui cu sos de piersici

Data:28.05.2012

Usturoiul se pisează şi se amestecă bine într-un vas cu 1 lingură suc de lămâie, 3 linguri... articol complet

Socată

Data:25.05.2012

Florile de soc se spală sub jet de apă rece. Se lasă în apă timp de 10-15 minute pentru a fi... articol complet

Brownies cu fructe de pădure

Data:24.05.2012

Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine... articol complet

Tortilla cu spanac

Data:23.05.2012

Cantităţile sunt pentru 2 porţii. Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se... articol complet

Prăjitură noire

Data:22.05.2012

Biscuiţii se dau prin maşina de tocat sau se strivesc cu sucitorul, apoi se amestecă cu 75 g... articol complet

Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval

Data:21.05.2012

Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru... articol complet

Stufat de pui

Data:18.05.2012

Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe... articol complet

Borş de peşte

Data:17.05.2012

Se pun la  fiert legumele tăiate în patru. Se adaugă tacâmurile (coloana peştelui) şi... articol complet

Dulceaţă din flori de salcâm

Data:16.05.2012

Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros. Florile se salcâm se spală îm apă... articol complet

Gogoşele cu flori de salcâm

Data:15.05.2012

Se pregăteşte un aluat mai gros decât aluatul de clătite. Ouăle se bat cu zahărul vanilat.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]