Retete prezentate pe intelesul tuturor
Pulpe de pui cu lămâie
Data:12.06.2012Se amestecă uleiul de măsline cu cimbru, sare, piper şi rozmarin. Pulpele de pui se crestează... articol complet
Salată de roşii cu mozzarella şi praz
Data:11.06.2012Roşiile şi mozzarella tăiate felii se aranjează alternativ pe un platou mare. Frunzele de... articol complet
Salată de cod cu legume
Data:08.06.2012Codul se fierbe, apoi se taie mărunt. Se amestecă cu ardeiul copt tăiat fâşii şi se... articol complet
Diplomat cu căpşuni
Data:07.06.2012Într-o tavă cu fund detaşabil se pune un blat. Se însiropează cu jumătate din cantitatea de... articol complet
Salată grecească ţărănească
Data:06.06.2012Salata se spală sub jet de apă, apoi se rupe într-un castron. Roşiile se taie felii subţiri... articol complet
Prăjitură cu brânză dulce şi fructe
Data:05.06.2012Untul sau margarina se amestecă cu mixerul la viteză maximă. Se adaugă zahărul, zahărul... articol complet
Prăjitură cu îngheţată falsă
Data:01.06.2012Peste blat se pune crema, iar peste cremă se pune frişca bătută cu întăritor. Deasupra... articol complet
Tocană de legume cu peşte la grătar
Data:31.05.2012Vinetele se curăţă de coajă în şuviţe, se taie rondele, apoi se presară cu sare şi se... articol complet
Ton cu risotto şi sos de ciuperci
Data:30.05.2012Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în unt. Ciupercile se spală în apă rece, se curăţă... articol complet
Ruladă pufoasă cu căpşuni
Data:29.05.2012Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Făina se amestecă cu amidonul şi praful de copt.... articol complet
Piept de pui cu sos de piersici
Data:28.05.2012Usturoiul se pisează şi se amestecă bine într-un vas cu 1 lingură suc de lămâie, 3 linguri... articol complet
Socată
Data:25.05.2012Florile de soc se spală sub jet de apă rece. Se lasă în apă timp de 10-15 minute pentru a fi... articol complet
Brownies cu fructe de pădure
Data:24.05.2012Ciocolata, untul tăiat bucăţi şi zahărul se pun pe foc. Se ţin la foc mic până se obţine... articol complet
Tortilla cu spanac
Data:23.05.2012Cantităţile sunt pentru 2 porţii. Spanacul se spală foarte bine în apă rece, apoi se... articol complet
Prăjitură noire
Data:22.05.2012Biscuiţii se dau prin maşina de tocat sau se strivesc cu sucitorul, apoi se amestecă cu 75 g... articol complet
Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval
Data:21.05.2012Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru... articol complet
Stufat de pui
Data:18.05.2012Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe... articol complet
Borş de peşte
Data:17.05.2012Se pun la fiert legumele tăiate în patru. Se adaugă tacâmurile (coloana peştelui) şi... articol complet
Dulceaţă din flori de salcâm
Data:16.05.2012Se fierbe apa cu zahărul până se obţine un sirop gros. Florile se salcâm se spală îm apă... articol complet
Gogoşele cu flori de salcâm
Data:15.05.2012Se pregăteşte un aluat mai gros decât aluatul de clătite. Ouăle se bat cu zahărul vanilat.... articol complet