Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Tartă cu spanac şi ou fiert

Data:12.04.2012

Untul moale se amestecă cu sarea, iaurtul, gălbenuşul şi oul întreg. Se adaugă făina şi... articol complet

Friptură de miel la cuptor

Data:11.04.2012

Cartofii se curăţă şi se pun la fiert întregi timp de 15-20 minute. Carnea se condimentează... articol complet

Borş de miel

Data:10.04.2012

Carnea se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează în timpul fierberii. Morcovul,... articol complet

Prăjitura cu mac şi nucă de cocos

Data:09.04.2012

Blatul se unge cu 1/2 din cremă. Apoi se pune foaia doboş. Peste foaia doboş se pune... articol complet

Cozonac cu nucă

Data:06.04.2012

Se amestecă drojdia cu puţin zahăr până devine o pastă omogenă. Se adaugă făină, lapte... articol complet

Dublin Coddle

Data:05.04.2012

Morcovii, cartofii şi ceapa se taie rondele. Cârnaţii se taie şi ei rondele, iar baconul se... articol complet

Pască cu brânză

Data:04.04.2012

Făina se amestecă cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilat, sarea, oul şi... articol complet

Stufat de miel

Data:03.04.2012

Coastele de miel se spală cu apă rece. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie... articol complet

Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure

Data:02.04.2012

Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră.... articol complet

Prăjitură cu mere

Data:30.03.2012

Merele se curăţă de coajă şi de sâmburi, se rad şi se călesc în ulei adăugându-se şi... articol complet

Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă

Data:29.03.2012

Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt... articol complet

Cocktail de legume în sos teriyaki

Data:28.03.2012

Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei,... articol complet

Porc cu miel în sos de vin la slow cooker

Data:27.03.2012

Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează... articol complet

Prăjitură Boema

Data:26.03.2012

Blatul rece se taie în pătrate şi se însiropează cu siropul fierbinte. Se toarnă glazura pe... articol complet

Caise

Data:23.03.2012

Ouăle se amestecă cu uleiul şi zahărul. Se adaugă făina şi se frământă până iese un... articol complet

Fettucinne cu sparanghel

Data:22.03.2012

Sparanghelul se spală cu apă rece, se curăţă de partea de la bază, apoi se pune la fiert... articol complet

Cheesecake cu mere

Data:21.03.2012

Merele se curăţă de coajă şi de căsuţa de seminţe, apoi se dau la robot prin răzătoare.... articol complet

Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă

Data:20.03.2012

Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Ouăle se fierb 5-6 minute. Cartofii se fierb în... articol complet

French toast cu mere

Data:19.03.2012

Feliile de pâine se rumenesc şi se aşează în tavă într-un singur rând. Ouăle se bat... articol complet

Plăcintă cu mere

Data:16.03.2012

Se face un aluat din făină, apă, ulei, borş şi sare. Se lasă să se odihnească timp de 30... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]