Retete prezentate pe intelesul tuturor
Tartă cu spanac şi ou fiert
Data:12.04.2012Untul moale se amestecă cu sarea, iaurtul, gălbenuşul şi oul întreg. Se adaugă făina şi... articol complet
Friptură de miel la cuptor
Data:11.04.2012Cartofii se curăţă şi se pun la fiert întregi timp de 15-20 minute. Carnea se condimentează... articol complet
Borş de miel
Data:10.04.2012Carnea se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează în timpul fierberii. Morcovul,... articol complet
Prăjitura cu mac şi nucă de cocos
Data:09.04.2012Blatul se unge cu 1/2 din cremă. Apoi se pune foaia doboş. Peste foaia doboş se pune... articol complet
Cozonac cu nucă
Data:06.04.2012Se amestecă drojdia cu puţin zahăr până devine o pastă omogenă. Se adaugă făină, lapte... articol complet
Dublin Coddle
Data:05.04.2012Morcovii, cartofii şi ceapa se taie rondele. Cârnaţii se taie şi ei rondele, iar baconul se... articol complet
Pască cu brânză
Data:04.04.2012Făina se amestecă cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilat, sarea, oul şi... articol complet
Stufat de miel
Data:03.04.2012Coastele de miel se spală cu apă rece. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie... articol complet
Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure
Data:02.04.2012Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră.... articol complet
Prăjitură cu mere
Data:30.03.2012Merele se curăţă de coajă şi de sâmburi, se rad şi se călesc în ulei adăugându-se şi... articol complet
Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă
Data:29.03.2012Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt... articol complet
Cocktail de legume în sos teriyaki
Data:28.03.2012Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei,... articol complet
Porc cu miel în sos de vin la slow cooker
Data:27.03.2012Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează... articol complet
Prăjitură Boema
Data:26.03.2012Blatul rece se taie în pătrate şi se însiropează cu siropul fierbinte. Se toarnă glazura pe... articol complet
Caise
Data:23.03.2012Ouăle se amestecă cu uleiul şi zahărul. Se adaugă făina şi se frământă până iese un... articol complet
Fettucinne cu sparanghel
Data:22.03.2012Sparanghelul se spală cu apă rece, se curăţă de partea de la bază, apoi se pune la fiert... articol complet
Cheesecake cu mere
Data:21.03.2012Merele se curăţă de coajă şi de căsuţa de seminţe, apoi se dau la robot prin răzătoare.... articol complet
Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă
Data:20.03.2012Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Ouăle se fierb 5-6 minute. Cartofii se fierb în... articol complet
French toast cu mere
Data:19.03.2012Feliile de pâine se rumenesc şi se aşează în tavă într-un singur rând. Ouăle se bat... articol complet
Plăcintă cu mere
Data:16.03.2012Se face un aluat din făină, apă, ulei, borş şi sare. Se lasă să se odihnească timp de 30... articol complet