Retete prezentate pe intelesul tuturor
Somon cu susan la cuptor
Data:25.07.2012Rondelele de somon se presară cu sare şi piper şi se dau prin seminţe de susan. Bucăţile se... articol complet
Prăjitură cu prune şi scorţişoară
Data:24.07.2012Se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Untul se mixează. Se adaugă... articol complet
Salată de ton cu porumb
Data:23.07.2012Tonul se scurge de zeama din conservă. Se amestecă cu castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe... articol complet
Buzunare de porc umplute cu porumb
Data:20.07.2012Muşchiul de porc se taie în bucăţi, apoi la fiecare bucată se taie un buzunar, care se va... articol complet
Plăcintă cu brânză în aluat foietaj
Data:19.07.2012Făina (400 g) se amestecă cu 2 gălbenuşuri, iaurtul, apa carbogazoasă şi un praf de sare.... articol complet
Sardine cu roşii la cuptor
Data:18.07.2012Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează un strat de sardine... articol complet
Legume la cuptor
Data:17.07.2012Dovleceii se taie cubuleţe. Ardeiul se taie în bucăţi potrivit de mari, cam de aceeaşi... articol complet
Ton în sos de citrice şi vin
Data:16.07.2012Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine o pastă. Se... articol complet
Nuci
Data:13.07.2012Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untura, uleiul, oţetul, praful de copt sau amoniacul stins... articol complet
Doradă în sos de roşii cu ardei
Data:12.07.2012Ardeiul se taie făşii subţiri. Ceapa se taie rondele. Usturoiul se taie mărunt. Într-un vas... articol complet
Cartofi in stil italian cu mozzarella
Data:11.07.2012Cartofii se curăţă de coajă. Apoi se taie felii subţiri şi se pun în tava de la cuptor pe... articol complet
Tiropitas
Data:27.06.2012Untul se pune pe foc până se topeşte. Brânza feta se amestecă cu brânza proaspată şi... articol complet
Cartofi noi cu ardei la cuptor
Data:22.06.2012Ardeii se taie în fâşii, apoi fâşiile se taie în jumătate. Într-un castron se pun... articol complet
Pui cacciatore la slow cocker
Data:21.06.2012Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc... articol complet
Panna cotta cu caramel
Data:20.06.2012Gelatina se pune la înmuiat în apă rece. Frişca, laptele, esenţa de vanilie şi zahărul se... articol complet
Crochete de dovlecei cu brânză
Data:19.06.2012Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie pe lungime, în sferturi. Iaurtul se amestecă cu... articol complet
Somn în sos genovez
Data:18.06.2012Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins. Se adaugă usturoiul... articol complet
Prăjitură cu caramel
Data:15.06.2012Blatul rece se taie în două pe orizontală. Peste una din jumătăţile de blat se pune 2/3 din... articol complet
Rasol de gâscă
Data:14.06.2012Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează când este nevoie. Se adaugă... articol complet
Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor
Data:13.06.2012Se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi muştar, pe care îl aromatizăm cu rozmarin,... articol complet