Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Somon cu susan la cuptor

Data:25.07.2012

Rondelele de somon se presară cu sare şi piper şi se dau prin seminţe de susan. Bucăţile se... articol complet

Prăjitură cu prune şi scorţişoară

Data:24.07.2012

Se amestecă făina cu praful de copt, sarea şi scorţişoara. Untul se mixează. Se adaugă... articol complet

Salată de ton cu porumb

Data:23.07.2012

Tonul se scurge de zeama din conservă. Se amestecă cu castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe... articol complet

Buzunare de porc umplute cu porumb

Data:20.07.2012

Muşchiul de porc se taie în bucăţi, apoi la fiecare bucată se taie un buzunar, care se va... articol complet

Plăcintă cu brânză în aluat foietaj

Data:19.07.2012

Făina (400 g) se amestecă cu 2 gălbenuşuri, iaurtul, apa carbogazoasă şi un praf de sare.... articol complet

Sardine cu roşii la cuptor

Data:18.07.2012

Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează un strat de sardine... articol complet

Legume la cuptor

Data:17.07.2012

Dovleceii se taie cubuleţe. Ardeiul se taie în bucăţi potrivit de mari, cam de aceeaşi... articol complet

Ton în sos de citrice şi vin

Data:16.07.2012

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine o pastă. Se... articol complet

Nuci

Data:13.07.2012

Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untura, uleiul, oţetul, praful de copt sau amoniacul stins... articol complet

Doradă în sos de roşii cu ardei

Data:12.07.2012

Ardeiul se taie făşii subţiri. Ceapa se taie rondele. Usturoiul se taie mărunt. Într-un vas... articol complet

Cartofi in stil italian cu mozzarella

Data:11.07.2012

Cartofii se curăţă de coajă. Apoi se taie felii subţiri şi se pun în tava de la cuptor pe... articol complet

Tiropitas

Data:27.06.2012

Untul se pune pe foc până se topeşte. Brânza feta se amestecă cu brânza proaspată şi... articol complet

Cartofi noi cu ardei la cuptor

Data:22.06.2012

Ardeii se taie în fâşii, apoi fâşiile se taie în jumătate. Într-un castron se pun... articol complet

Pui cacciatore la slow cocker

Data:21.06.2012

Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc... articol complet

Panna cotta cu caramel

Data:20.06.2012

Gelatina se pune la înmuiat în apă rece. Frişca, laptele, esenţa de vanilie şi zahărul se... articol complet

Crochete de dovlecei cu brânză

Data:19.06.2012

Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie pe lungime, în sferturi. Iaurtul se amestecă cu... articol complet

Somn în sos genovez

Data:18.06.2012

Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins. Se adaugă usturoiul... articol complet

Prăjitură cu caramel

Data:15.06.2012

Blatul rece se taie în două pe orizontală. Peste una din jumătăţile de blat se pune 2/3 din... articol complet

Rasol de gâscă

Data:14.06.2012

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează când este nevoie. Se adaugă... articol complet

Friptură de curcan cu sos de muştar la cuptor

Data:13.06.2012

Se pregăteşte un amestec din vin, ulei şi muştar, pe care îl aromatizăm cu rozmarin,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]