Retete prezentate pe intelesul tuturor
Pilaf cu spanac
Data:29.08.2012Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Peste ceapa călită se adaugă... articol complet
Plăcintă cu brânză telemea şi iaurt
Data:28.08.2012Pentru umplutură: Brânza telemea se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu ouăle.... articol complet
Lipie marocană
Data:27.08.2012Drojdia se freacă cu zahărul. Se adaugă apa călduţă. Se toarnă în castronul cu făină.... articol complet
Cartofi cu ciuperci şi bulion la cuptor
Data:24.08.2012Cartofii se curăţă, se taie pe jumătate, apoi se taie felii. Se pun într-o tavă unsă cu... articol complet
Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie
Data:23.08.2012Se pregăteşte sosul amestecând iaurtul cu coaja rasă de lămâie şi usturoiul pisat Lămâia... articol complet
Cuiburi de ou în legume la tigaie
Data:22.08.2012Ceapa se taie peştişori, usturoiul se taie mărunt şi se călesc împreună în puţin ulei.... articol complet
Tort de struguri cu iaurt
Data:21.08.2012Biscuiţii se mărunţesc la robot. Se topeşte margarina. Biscuiţii mărunţiţi se amestecă... articol complet
Dulceaţă de zmeură
Data:20.08.2012Zmeura se spală într-o sită şi se lasă la scurs. Se pune apoi în cratiţa în care faceţi... articol complet
Legume marinate la cuptor
Data:17.08.2012Legumele se spală cu apă rece, apoi se taie fâşii potrivit de mari şi groase. Într-o tavă... articol complet
Pulpe de pui în sos de vin
Data:16.08.2012Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi. Usturoiul se... articol complet
Păstrăv cu cimbru la cuptor
Data:15.08.2012Sucul de lămâie se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi cimbru. Într-un vas... articol complet
Bulz moldovenesc
Data:14.08.2012Se pregăteşte o mămăligă potrivit de tare. Se lasă să se răcorească puţin, apoi se... articol complet
Tzatziki
Data:13.08.2012Într-un castron se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie. Se adaugă apoi iaurtul... articol complet
Cartofi cu pătrunjel la cuptor
Data:10.08.2012Cartofii se spală foarte bine în apă rece, folosind chiar şi o periuţă, apoi se amestecă... articol complet
Aripioare de pui în sos de roşii
Data:09.08.2012Aripioarele de pui se prăjesc puţin în ulei încins, atât cât să fie rumene. Se adaugă... articol complet
Omletă cu roşii şi mozzarella
Data:08.08.2012Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei (1-2 linguri). Roşia se taie... articol complet
Pulpe de pui în sos hoisin
Data:07.08.2012Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt,... articol complet
Somon marinat la grătar
Data:06.08.2012Se pregăteşte soluţia de marinare amestecând usturoiul zdrobit cu coriandru pisat, cimbru,... articol complet
Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor
Data:27.07.2012Într-un vas termorezistent, se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează ciupercile spălate.... articol complet
Tort cu mousse de zmeură şi ciocolată
Data:26.07.2012Blatul se taie în două. Unul din blaturi se pune în tava în care s-a copt, iar peste el se... articol complet