Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Pilaf cu spanac

Data:29.08.2012

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Peste ceapa călită se adaugă... articol complet

Plăcintă cu brânză telemea şi iaurt

Data:28.08.2012

Pentru umplutură: Brânza telemea se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu ouăle.... articol complet

Lipie marocană

Data:27.08.2012

Drojdia se freacă cu zahărul. Se adaugă apa călduţă. Se toarnă în castronul cu făină.... articol complet

Cartofi cu ciuperci şi bulion la cuptor

Data:24.08.2012

Cartofii se curăţă, se taie pe jumătate, apoi se taie felii. Se pun într-o tavă unsă cu... articol complet

Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie

Data:23.08.2012

Se pregăteşte sosul amestecând iaurtul cu coaja rasă de lămâie şi usturoiul pisat Lămâia... articol complet

Cuiburi de ou în legume la tigaie

Data:22.08.2012

Ceapa se taie peştişori, usturoiul se taie mărunt şi se călesc împreună în puţin ulei.... articol complet

Tort de struguri cu iaurt

Data:21.08.2012

Biscuiţii se mărunţesc la robot. Se topeşte margarina. Biscuiţii mărunţiţi se amestecă... articol complet

Dulceaţă de zmeură

Data:20.08.2012

Zmeura se spală într-o sită şi se lasă la scurs. Se pune apoi în cratiţa în care faceţi... articol complet

Legume marinate la cuptor

Data:17.08.2012

Legumele se spală cu apă rece, apoi se taie fâşii potrivit de mari şi groase. Într-o tavă... articol complet

Pulpe de pui în sos de vin

Data:16.08.2012

Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi. Usturoiul se... articol complet

Păstrăv cu cimbru la cuptor

Data:15.08.2012

Sucul de lămâie se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi cimbru. Într-un vas... articol complet

Bulz moldovenesc

Data:14.08.2012

Se pregăteşte o mămăligă potrivit de tare. Se lasă să se răcorească puţin, apoi se... articol complet

Tzatziki

Data:13.08.2012

Într-un castron se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie. Se adaugă apoi iaurtul... articol complet

Cartofi cu pătrunjel la cuptor

Data:10.08.2012

Cartofii se spală foarte bine în apă rece, folosind chiar şi o periuţă, apoi se amestecă... articol complet

Aripioare de pui în sos de roşii

Data:09.08.2012

Aripioarele de pui se prăjesc puţin în ulei încins, atât cât să fie rumene. Se adaugă... articol complet

Omletă cu roşii şi mozzarella

Data:08.08.2012

Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei (1-2 linguri). Roşia se taie... articol complet

Pulpe de pui în sos hoisin

Data:07.08.2012

Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt,... articol complet

Somon marinat la grătar

Data:06.08.2012

Se pregăteşte soluţia de marinare amestecând usturoiul zdrobit cu coriandru pisat, cimbru,... articol complet

Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor

Data:27.07.2012

Într-un vas termorezistent, se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează ciupercile spălate.... articol complet

Tort cu mousse de zmeură şi ciocolată

Data:26.07.2012

Blatul se taie în două. Unul din blaturi se pune în tava în care s-a copt, iar peste el se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]