Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi

Data:12.12.2013

Bucăţile de calcan se pun pe grătar şi se lasă să se facă bine pe ambele părţi. Roşiile... articol complet

Salată de fasole roşie

Data:11.12.2013

Fasolea se scurge de zeamă, ardeiul se taie fâşii subţiri, ceapa de taie solzişori. Se... articol complet

Ciorbă de şorici

Data:10.12.2013

Oasele de vită se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează. După ce s-au spumat bine, se... articol complet

Fazan cu portocale şi lămâi la slow cooker

Data:09.12.2013

Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi cu el se împănează fazanul. Într-o tigaie se încinge... articol complet

Saramură de şalău

Data:05.12.2013

Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se îndepărtează capetele, punându-se... articol complet

Păstrugă cu măsline, capere şi sos de roşii

Data:03.12.2013

Păstruga se curăţă de intestine, apoi se porţionează în rondele. Ceapa verde se taie... articol complet

Piftie din aripioare de pui

Data:02.12.2013

Aripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele.... articol complet

Savarine la maşina de făcut pâine

Data:28.11.2013

În vasul de la maşina de făcut pâine se pun laptele, ouăle, un praf de sare, zahărul,... articol complet

Humus

Data:27.11.2013

Năutul se pune la fiert în apă. Când este fiert, se scurge de apa în care a fiert. Se dă... articol complet

Friptură de raţă cu sos de portocale la slow cooker

Data:26.11.2013

Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala... articol complet

Sardine la grătar cu sos thailandez

Data:25.11.2013

Usturoiul se pisează cu puţină sare. Se adaugă piper, turmeric, ardeiul iute tocat mărunt... articol complet

Ciorbă de fasole cu cimbru

Data:22.11.2013

Fasolea se pune la înmuiat în apă rece timp de 2-3 ore. Se pune apoi la fiert, iar când... articol complet

Somon cu sos hoisin

Data:21.11.2013

Usturoiul se pisează, se amestecă bine cu ulei de măsline, zahărul brun, sosul hoisin, sosul... articol complet

Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor

Data:20.11.2013

Dovleceii şi cartofii se feliază foarte subţire. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu... articol complet

Omletă cu ciuperci

Data:18.11.2013

Ouăle se bat bine cu sare şi piper. Se adaugă ciupercile şi mărarul şi se amestecă.... articol complet

Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker

Data:15.11.2013

Morcovul se taie rondele şi se aşează pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Ceapa se... articol complet

Rasol de curcan

Data:14.11.2013

Aripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează, apoi se adaugă celelalte condimente şi... articol complet

Fursecuri cu alune şi ciocolată

Data:13.11.2013

Margarina se mixează. Se adaugă treptat zahărul, zahărul brun, zahărul vanilat şi sarea. Se... articol complet

Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor

Data:12.11.2013

Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se... articol complet

Borş de somon

Data:11.11.2013

Tacâmurile de somon se pun la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Se scot bucăţile de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]