Retete prezentate pe intelesul tuturor
Calcan la grătar cu sos de roşii şi usturoi
Data:12.12.2013Bucăţile de calcan se pun pe grătar şi se lasă să se facă bine pe ambele părţi. Roşiile... articol complet
Salată de fasole roşie
Data:11.12.2013Fasolea se scurge de zeamă, ardeiul se taie fâşii subţiri, ceapa de taie solzişori. Se... articol complet
Ciorbă de şorici
Data:10.12.2013Oasele de vită se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează. După ce s-au spumat bine, se... articol complet
Fazan cu portocale şi lămâi la slow cooker
Data:09.12.2013Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi cu el se împănează fazanul. Într-o tigaie se încinge... articol complet
Saramură de şalău
Data:05.12.2013Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se îndepărtează capetele, punându-se... articol complet
Păstrugă cu măsline, capere şi sos de roşii
Data:03.12.2013Păstruga se curăţă de intestine, apoi se porţionează în rondele. Ceapa verde se taie... articol complet
Piftie din aripioare de pui
Data:02.12.2013Aripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele.... articol complet
Savarine la maşina de făcut pâine
Data:28.11.2013În vasul de la maşina de făcut pâine se pun laptele, ouăle, un praf de sare, zahărul,... articol complet
Humus
Data:27.11.2013Năutul se pune la fiert în apă. Când este fiert, se scurge de apa în care a fiert. Se dă... articol complet
Friptură de raţă cu sos de portocale la slow cooker
Data:26.11.2013Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala... articol complet
Sardine la grătar cu sos thailandez
Data:25.11.2013Usturoiul se pisează cu puţină sare. Se adaugă piper, turmeric, ardeiul iute tocat mărunt... articol complet
Ciorbă de fasole cu cimbru
Data:22.11.2013Fasolea se pune la înmuiat în apă rece timp de 2-3 ore. Se pune apoi la fiert, iar când... articol complet
Somon cu sos hoisin
Data:21.11.2013Usturoiul se pisează, se amestecă bine cu ulei de măsline, zahărul brun, sosul hoisin, sosul... articol complet
Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor
Data:20.11.2013Dovleceii şi cartofii se feliază foarte subţire. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu... articol complet
Omletă cu ciuperci
Data:18.11.2013Ouăle se bat bine cu sare şi piper. Se adaugă ciupercile şi mărarul şi se amestecă.... articol complet
Pulpă de căprioară cu sos de soia la slow cooker
Data:15.11.2013Morcovul se taie rondele şi se aşează pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Ceapa se... articol complet
Rasol de curcan
Data:14.11.2013Aripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează, apoi se adaugă celelalte condimente şi... articol complet
Fursecuri cu alune şi ciocolată
Data:13.11.2013Margarina se mixează. Se adaugă treptat zahărul, zahărul brun, zahărul vanilat şi sarea. Se... articol complet
Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză la cuptor
Data:12.11.2013Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se... articol complet
Borş de somon
Data:11.11.2013Tacâmurile de somon se pun la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Se scot bucăţile de... articol complet