Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Pâine de casă

Data:05.02.2014

În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele: mai întâi apa, apoi sarea şi... articol complet

Cegă cu ciuperci şi vin

Data:04.02.2014

Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul... articol complet

Piept de curcan cu legume la wok

Data:03.02.2014

Dovleceii se taie cubuleţe. La fel şi ardeii şi morcovii. Varza se taie şi ea bucăţi.... articol complet

Lichior de ciocolată

Data:01.02.2014

Ciocolata se topeşte pe baie de apă. După ce este complet topită se adaugă smântâna de... articol complet

Pulpă de porc la tavă

Data:30.01.2014

Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine. Boabele de... articol complet

Friptură de curcan la pungă

Data:29.01.2014

Usturoiul se pisează cu sare. Usturoiul pisat se freacă bine cu ulei de măsline, apoi se... articol complet

Somon cu rozmarin, lămâie şi capere

Data:27.01.2014

Somonul eviscerat se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 20 de minute. Într-o tigaie... articol complet

Tort cu frişcă şi fructe confiate

Data:24.01.2014

După ce s-a răcit, blatul se taie în 3. Fiecare foaie se însiropează cu sirop, insistând pe... articol complet

Rulouri de dovlecei cu mozzarella

Data:23.01.2014

Dovleceii se taie felii pe lungime. Se opăresc în apă cu sare. Se lasă să se răcorească... articol complet

Pulpă de cerb la slow cooker

Data:22.01.2014

Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Morcovii se... articol complet

Pulpă de curcan la cuptor

Data:21.01.2014

Pulpa de curcan se crestează cu cuţitul şi se aşează într-un vas termorezistent suficient... articol complet

Legume la grătar

Data:20.01.2014

Vânăta se taie rondele, care se pun, apoi, pe grătarul încins, până se rumenesc. Ciupercile... articol complet

Punch

Data:19.01.2014

Grapefruitul, portocala şi ananasul se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se pun... articol complet

Marchiză de ciocolată

Data:17.01.2014

După ce blatul s-a răcit, se toarnă crema deasupra. Se uniformizează, apoi se dă la... articol complet

Cambulă cu lămâie la cuptor

Data:16.01.2014

Se unge cu ulei un vas termorezistent, şi se aşează un strat de fileuri de cambulă, apoi,... articol complet

Ciorbă de găină de ţară cu tăiţei rapizi de casă

Data:15.01.2014

Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă timp de 30-40 de... articol complet

Friptură de porc cu bulion la cuptor

Data:14.01.2014

Carnea de porc se porţionează. Se unge cu ulei un vas termorezistent. Se aranzeajă bucăţile... articol complet

Biftec tartar

Data:13.01.2014

Carnea de vită se taie foarte mărunt cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit. Se obţine o... articol complet

Pizza cu roşii şi ardei

Data:18.12.2013

Roşiile se taie felii. Ardeiul se taie rondele. Tava se unge cu ulei, apoi se întinde aluatul... articol complet

Gulaş de fasole

Data:17.12.2013

Se pune fasolea la înmuiat şi se lasă peste noapte. A doua zi se pune la fiert şi se schimbă... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]