Retete prezentate pe intelesul tuturor
Pâine de casă
Data:05.02.2014În vasul de la maşina de făcut pâine se pun ingredientele: mai întâi apa, apoi sarea şi... articol complet
Cegă cu ciuperci şi vin
Data:04.02.2014Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul... articol complet
Piept de curcan cu legume la wok
Data:03.02.2014Dovleceii se taie cubuleţe. La fel şi ardeii şi morcovii. Varza se taie şi ea bucăţi.... articol complet
Lichior de ciocolată
Data:01.02.2014Ciocolata se topeşte pe baie de apă. După ce este complet topită se adaugă smântâna de... articol complet
Pulpă de porc la tavă
Data:30.01.2014Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă ulei de măsline şi se amestecă bine. Boabele de... articol complet
Friptură de curcan la pungă
Data:29.01.2014Usturoiul se pisează cu sare. Usturoiul pisat se freacă bine cu ulei de măsline, apoi se... articol complet
Somon cu rozmarin, lămâie şi capere
Data:27.01.2014Somonul eviscerat se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 20 de minute. Într-o tigaie... articol complet
Tort cu frişcă şi fructe confiate
Data:24.01.2014După ce s-a răcit, blatul se taie în 3. Fiecare foaie se însiropează cu sirop, insistând pe... articol complet
Rulouri de dovlecei cu mozzarella
Data:23.01.2014Dovleceii se taie felii pe lungime. Se opăresc în apă cu sare. Se lasă să se răcorească... articol complet
Pulpă de cerb la slow cooker
Data:22.01.2014Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Morcovii se... articol complet
Pulpă de curcan la cuptor
Data:21.01.2014Pulpa de curcan se crestează cu cuţitul şi se aşează într-un vas termorezistent suficient... articol complet
Legume la grătar
Data:20.01.2014Vânăta se taie rondele, care se pun, apoi, pe grătarul încins, până se rumenesc. Ciupercile... articol complet
Punch
Data:19.01.2014Grapefruitul, portocala şi ananasul se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Se pun... articol complet
Marchiză de ciocolată
Data:17.01.2014După ce blatul s-a răcit, se toarnă crema deasupra. Se uniformizează, apoi se dă la... articol complet
Cambulă cu lămâie la cuptor
Data:16.01.2014Se unge cu ulei un vas termorezistent, şi se aşează un strat de fileuri de cambulă, apoi,... articol complet
Ciorbă de găină de ţară cu tăiţei rapizi de casă
Data:15.01.2014Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă timp de 30-40 de... articol complet
Friptură de porc cu bulion la cuptor
Data:14.01.2014Carnea de porc se porţionează. Se unge cu ulei un vas termorezistent. Se aranzeajă bucăţile... articol complet
Biftec tartar
Data:13.01.2014Carnea de vită se taie foarte mărunt cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit. Se obţine o... articol complet
Pizza cu roşii şi ardei
Data:18.12.2013Roşiile se taie felii. Ardeiul se taie rondele. Tava se unge cu ulei, apoi se întinde aluatul... articol complet
Gulaş de fasole
Data:17.12.2013Se pune fasolea la înmuiat şi se lasă peste noapte. A doua zi se pune la fiert şi se schimbă... articol complet